Manyetik olduğu sürece tamamen keyfi seçebilirim di mi klavyeyi? 75-80 başka bir şeye bakmama gerek yok? Bir de kablolu.Epomaker HE80 alabilirsin. Bu bütçe aralığında alüminyum kasa TKL illaki vardır @Geraltın kılıcı hocam önerir varsa ben hatırlamıyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?LoxeR 10
Başarılı
Keşke öyle olsa ama çok doğru olmaz. Manyetiklerin dandiği tam dandik oluyor dikkat etmek lazım. Manyetik alacaksan kablolu olması lazım klavyenin aksi halde bir anlamı kalmıyor manyetik olmasının. Epomaker şu an mantıklı duruyor senin için.Manyetik olduğu sürece tamamen keyfi seçebilirim di mi klavyeyi? 75-80 başka bir şeye bakmama gerek yok? Bir de kablolu.
1- Aula F75 Mekanik RGB TKL Seiya Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Klavye Desenli Beyaz : Amazon.com.tr: BilgisayarKeşke öyle olsa ama çok doğru olmaz. Manyetiklerin dandiği tam dandik oluyor dikkat etmek lazım. Manyetik alacaksan kablolu olması lazım klavyenin aksi halde bir anlamı kalmıyor manyetik olmasının. Epomaker şu an mantıklı duruyor senin için.
2- Aula F75 Mekanik RGB TKL GrayWood V4 Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Türkçe Q Klavye Lacivert : Amazon.com.tr: Bilgisayar
3- Aula F75 Mekanik RGB TKL Reaper Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Klavye Lacivert : Amazon.com.tr: Bilgisayar
4- Aula F75 Mekanik RGB TKL Gray Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Klavye Pastel : Amazon.com.tr: Bilgisayar
beyler bunlara yorumunuz ne ya bir daha da bu konuya yorum atıp sizi rahatsız etmeyeceğim, bu sondu.
LoxeR 10
Başarılı
Aula F75 Mekanik RGB TKL Reaper Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Klavye Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Aula F75 Mekanik RGB TKL Reaper Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Klavye Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
Alacaksan bunu al bundan fazla verilmez bu klavyeye. Mekanik istiyorsan Leobog Hi75c var. AI'ın öyle dediğine bakma manyetik çok daha iyi olur hard lol oynuyorsan. Türkçe istediğin için çok kısıtlıyor adam akıllı model yok. Alışman zaten 2 gün bile sürmeyecek. K1 He ve Aula f75 iyidir ama f75'e 2600'den fazla verilmez.
Yok abi yok lanet olsun. Aynen senin dediğin gibi. Yapay zekalarla uğraşmaktan beynim yandı. Bir sohbette diyor ki manyetik alma, dezavantaj olur, şu switchlerden mekanik al diyor. 10 Dakika sonra farklı sohbetten sana attığım klavyeleri atıyorum, lol için manyetik almalısın diyor AJSDHAJHA salıyorum bu klavye işini bir süre. Başaramadık, bilenleri de dinlemedik daha da kafamız karıştıAula F75 Mekanik RGB TKL Reaper Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Klavye Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Aula F75 Mekanik RGB TKL Reaper Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Klavye Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Alacaksan bunu al bundan fazla verilmez bu klavyeye. Mekanik istiyorsan Leobog Hi75c var. AI'ın öyle dediğine bakma manyetik çok daha iyi olur hard lol oynuyorsan. Türkçe istediğin için çok kısıtlıyor adam akıllı model yok. Alışman zaten 2 gün bile sürmeyecek. K1 He ve Aula f75 iyidir ama f75'e 2600'den fazla verilmez.
LoxeR 10
Başarılı
Net bi bütçe(aralık değil direkt max), manyetik mi mekanik mi istediğini, Türkçe zorunluğunu gözden geçirip(bence zorunlu kılma çünkü alışman çok basit olacak) bir daha belirt ona göre önereyim. TKL düzen istiyordun sanırım istediğin düzeni de yaz.Yok abi yok lanet olsun. Aynen senin dediğin gibi. Yapay zekalarla uğraşmaktan beynim yandı. Bir sohbette diyor ki manyetik alma, dezavantaj olur, şu switchlerden mekanik al diyor. 10 Dakika sonra farklı sohbetten sana attığım klavyeleri atıyorum, lol için manyetik almalısın diyor AJSDHAJHA salıyorum bu klavye işini bir süre. Başaramadık, bilenleri de dinlemedik daha da kafamız karıştı
BlackShadow 63
Üstün
Profesyonel ve bu işten para kazanan bir e-sporcu değilsen çok fazla düşünmene gerek yok al birini geç.Yok abi yok lanet olsun. Aynen senin dediğin gibi. Yapay zekalarla uğraşmaktan beynim yandı. Bir sohbette diyor ki manyetik alma, dezavantaj olur, şu switchlerden mekanik al diyor. 10 Dakika sonra farklı sohbetten sana attığım klavyeleri atıyorum, lol için manyetik almalısın diyor AJSDHAJHA salıyorum bu klavye işini bir süre. Başaramadık, bilenleri de dinlemedik daha da kafamız karıştı
Max 6.500 TL(bundan ötesini vermek vicdanen rahatsız eder), manyetik-mekanik olayını sana bırakıyorum çünkü bilmiyorum ama manyetik daha iyi diyorlar(?), düzen ise %75 olsun. Sadece 1 ve f1 tuşu tam alt alta olmasın. Önceliğim Türkçe klavye ama artık onu da dert etmiyorum, i ve ş görmesem de kullanırsam ona da alışırım herhalde.Net bi bütçe(aralık değil direkt max), manyetik mi mekanik mi istediğini, Türkçe zorunluğunu gözden geçirip(bence zorunlu kılma çünkü alışman çok basit olacak) bir daha belirt ona göre önereyim. TKL düzen istiyordun sanırım istediğin düzeni de yaz.
West yüksek eloda oynuyorum, gm-cha. Klavye-mouse hakimiyetinin oyunda her şey olduğunu düşünüyorum. O yüzden iyi tercih yapmaya çalışıyorum, pc den daha önemli bence.Profesyonel ve bu işten para kazanan bir e-sporcu değilsen çok fazla düşünmene gerek yok al birini geç.
user44 15
Uzman
Max 6.500 TL(bundan ötesini vermek vicdanen rahatsız eder), manyetik-mekanik olayını sana bırakıyorum çünkü bilmiyorum ama manyetik daha iyi diyorlar(?), düzen ise %75 olsun. Sadece 1 ve F1 tuşu tam alt alta olmasın. Önceliğim Türkçe klavye ama artık onu da dert etmiyorum, I ve Ş görmesem de kullanırsam ona da alışırım herhalde.
West yüksek eloda oynuyorum, GM-cha. Klavye-mouse hakimiyetinin oyunda her şey olduğunu düşünüyorum. O yüzden iyi tercih yapmaya çalışıyorum, PC'den daha önemli bence.
K1 he alıp geç hocam pişman olmazsın kullanıyorum ben aktif.
LoxeR 10
Başarılı
Chilkey ND75 Alüminyum Mekanik Klavye hocam şunu al geç daha fazla da araştırma bu gidişle bir şey alamayacak gibisin. Alüminyum kasa manyetik.Max 6.500 TL(bundan ötesini vermek vicdanen rahatsız eder), manyetik-mekanik olayını sana bırakıyorum çünkü bilmiyorum ama manyetik daha iyi diyorlar(?), düzen ise %75 olsun. Sadece 1 ve f1 tuşu tam alt alta olmasın. Önceliğim Türkçe klavye ama artık onu da dert etmiyorum, i ve ş görmesem de kullanırsam ona da alışırım herhalde.
West yüksek eloda oynuyorum, gm-cha. Klavye-mouse hakimiyetinin oyunda her şey olduğunu düşünüyorum. O yüzden iyi tercih yapmaya çalışıyorum, pc den daha önemli bence.
Hocam bütçe bu kadar çıkıyorsa Chilkey alabilecekken biraz kötü kaçar k1he.K1 he alıp geç hocam pişman olmazsın kullanıyorum ben aktif.