jackarmis 30

Başarılı
Nihai olarak TKL'den vazgeçip %75 almaya karar verdim. League of Legends oynuyorum, sürekli skill spamlandığı için tuşları direkt algılaması önemli. Kablolu mu olmalı, kablosuz mu; switch'leri nasıl olmalı vs. hiçbir konuda bilgim yok, tamamen siz tecrübeli dostlarımın ellerine bırakıyorum kendimi. Klavye sesi geceleri kapalı kapı ardından ailemi uyandırmasın, yani anormal fazla sesli olmasın. Günlerdir forumda ekipman araştırıyorum. Mouse'u ve mousepad'i aldım, sadece klavye kaldı. Yardımcı olursanız hemen onu da sipariş vereceğim<3 :D

Tek ricam klavyeyi Wraith sitesinden almak istemiyorum, önerileri ona göre yaparsanıza sevinirim. Amazon da Aula marka çok güzel klavyelere denk geldim ama dediğim gibi bilgim olmadığı için iyi midir bilemiyorum.

Nihai olarak TKL'den vazgeçip %75 almaya karar verdim. League of Legends oynuyorum, sürekli skill spamlandığı için tuşları direkt algılaması önemli. Kablolu mu olmalı, kablosuz mu; switch'leri nasıl olmalı vs. hiçbir konuda bilgim yok, tamamen siz tecrübeli dostlarımın ellerine bırakıyorum kendimi. Klavye sesi geceleri kapalı kapı ardından ailemi uyandırmasın, yani anormal fazla sesli olmasın. Günlerdir forumda ekipman araştırıyorum. Mouse'u ve mousepad'i aldım, sadece klavye kaldı. Yardımcı olursanız hemen onu da sipariş vereceğim<3 :D

Tek ricam klavyeyi Wraith sitesinden almak istemiyorum, önerileri ona göre yaparsanıza sevinirim. Amazon da Aula marka çok güzel klavyelere denk geldim ama dediğim gibi bilgim olmadığı için iyi midir bilemiyorum.
Bence alınmaz ama önerim.

Nihai olarak TKL'den vazgeçip %75 almaya karar verdim. League of Legends oynuyorum, sürekli skill spamlandığı için tuşları direkt algılaması önemli. Kablolu mu olmalı, kablosuz mu; Switch'leri nasıl olmalı vs. hiçbir konuda bilgim yok, tamamen siz tecrübeli dostlarımın ellerine bırakıyorum kendimi. Klavye sesi geceleri kapalı kapı ardından ailemi uyandırmasın, yani anormal fazla sesli olmasın. günlerdir forumda ekipman araştırıyorum. Fareyi ve mouse Pad'i aldım, sadece klavye kaldı. Yardımcı olursanız hemen onu da sipariş vereceğim<3 :D

Tek ricam klavyeyi Wraith sitesinden almak istemiyorum, önerileri ona göre yaparsanıza sevinirim. Amazon da aula marka çok güzel klavyelere denk geldim ama dediğim gibi bilgim olmadığı için iyi midir bilemiyorum.

Manyetik iyi olur sizin için, yüzde 75 ve Türkçe keycapsler ile tek seçenek gameraider K1 he. Güzel klavye ben beğendim sesi tok daktilo gibi kafa şişirmiyor. Fakat alırsanız Firmware güncellemesi yapmayın klavyeye RGB sorunu var yeni sürümde. Türkçe keycaps şart değilse @LoxeR önerdiği modeller daha iyi.

IBI QBZ75 öneririm ben kablolu olması sorun çıkartmazsa. Kablolu olması sıkıntıysa Hi75C Pro olabilir daha ucuz yollu alüminyum kasalı kablosuzlar arasında iyi seçeneklerden birisi olarak.

Bence alınmaz ama önerim.

Alınmazsa neden öneriyorsun, tüm saygımla söylüyorum mevzuyu anlayamadım.

Manyetik iyi olur sizin için, yüzde 75 ve Türkçe keycapsler ile tek seçenek gameraider K1 he. Güzel klavye ben beğendim sesi tok daktilo gibi kafa şişirmiyor. Fakat alırsanız Firmware güncellemesi yapmayın klavyeye RGB sorunu var yeni sürümde. Türkçe keycaps şart değilse @LoxeR önerdiği modeller daha iyi.
Türkçe klavye istediğim için mi tek seçenek K1? Loxer böyle konularda bilgili birine benziyor ama ben sevemedim o klavyeleri. Kararsızken %75-80 konusu açmıştım orda da önermişti. Zaten ilk klavye en erken 21 eylülde kargoya verilir diyor, benim öyle zamanım yok. Başka önerileriniz olur mu? @user44 @LoxeR

Bütçeyi aşarsak daha iyi öneriler var. 2. olarak %60 klavyelerde daha iyi alternatifler var. Çoğu kişi bu klavyeyi iç donanımı ve yazılımdan kaynaklı öneriyor ve iyi. Fakat kasası plastik. 3000 verip plastik almak istemem ben şahsen.

Örneğin: Irok MG68 Manyetik Switch Klavye

Ek: Oyun olarak manyetik kadar iyi olmasada aşağıdaki model alınır.

Türkçe klavye istediğim için mi tek seçenek K1? Loxer böyle konularda bilgili birine benziyor ama ben sevemedim o klavyeleri. Kararsızken %75-80 konusu açmıştım orda da önermişti. Zaten ilk klavye en erken 21 eylülde kargoya verilir diyor, benim öyle zamanım yok. Başka önerileriniz olur mu? @user44 @LoxeR
Türkçe zorunluluğu olduğu için k1 he kalıyor tek. Geralt'ın dediği gibi iç donanımı müthiş klavye ama plastik kasa. Bende aynı bütçede k1he plastik kasa olduğu için alüminyum kasa iç donanımı biraz daha düşük bir model almıştım. Ipı qbz 75 en mantıklısı şu an senin için . Türkçe neden istiyorsun bende türkçeden eng klavyeye geçtim 2-3 gün bile sürmedi alışmam. Ayrıca Aula F87 Pro v2 var mekanik ama manyetik özelliği görüyor bi göz atabilirsin o da plastik kasa. Bu kadar para bayıp plastik kasa almak saçma geliyor @Geraltın kılıcı hocama katılıyorum.

Türkçe zorunluluğu olduğu için k1 he kalıyor tek. Geralt'ın dediği gibi iç donanımı müthiş klavye ama plastik kasa. Bende aynı bütçede k1he plastik kasa olduğu için alüminyum kasa iç donanımı biraz daha düşük bir model almıştım. Ipı qbz 75 en mantıklısı şu an senin için . Türkçe neden istiyorsun bende türkçeden eng klavyeye geçtim 2-3 gün bile sürmedi alışmam. Ayrıca Aula F87 Pro v2 var mekanik ama manyetik özelliği görüyor bi göz atabilirsin o da plastik kasa. Bu kadar para bayıp plastik kasa almak saçma geliyor @Geraltın kılıcı hocama katılıyorum.
Tamam bunları kulağıma küpe ettim. Amazon'a %75 gaming klavye yazdım, kendi satıcısı olduğu 3 marka var. Razer-Steelseries-Aula. Razer ve Steelseries elendi zaten onlar yok. Bu klavyeler hakkında yorumunuz ne peki, 'şuna bir bak' diyeceğiniz model olur mu yoksa alayı çöp mü? TKL yazıyor ama fotoğraflardan %75 gibiler anlamadım. :D @Geraltın kılıcı @LoxeR @user44 @SF26
klavye1.webp
klavye 2.webp

Manyetik şart değilse kablosuz HK520 düşünebilirsin, ben de bir süredir kullanıyorum gayet memnunum. Aula F87'den farklı olarak tuşları ışığı geçiriyor.