Kayraa

Başarılı
Arkadaşımı LoL'e başlattım. Oyunu anlatıyorum ama güzel anlatamadığımdan anlamıyor. Ben JG ve ADC giriyorum o ben JG olduğumda mid, ADC olduğumda SUP alıyor.

Daha 10 maç falan girdik ama çoğu Win Matchup'ı bile kaybedecek kadar kötü. SUP ve mid için öğretici videolar var mı? Sıfırdan öğretici olacak, 10 maç giren kişi için.

Sadece archelaus izle. 12 senedir LoL oynuyorum Türkiye'de gördüğüm en bilgili adam diyebilirim gözüm kapalı. Adamın her videosu öğretici niteliğinde. Kendisi sezon 6'den beri TR chal ve EUW grandmaster. EUW chal bitirdiği zamanlar da var.

Sadece archelaus izle. 12 senedir LoL oynuyorum Türkiye'de gördüğüm en bilgili adam diyebilirim gözüm kapalı. Adamın her videosu öğretici niteliğinde. Kendisi sezon 6'den beri TR chal ve EUW grandmaster. EUW chal bitirdiği zamanlar da var.
Arch Vlad oynuyor, bizim eleman Vladı oynayacak kapasiteye sahip değil.

Düşük elodayken yüksek elodaki adamların videolarını izleyip yükselemezsin. Oyunu öğrenmene yardımcı olurlar evet ama yeteneğin yoksa istediğin kadar video izle işe yaramaz.

Arkadaşımı LoL'e başlattım. Oyunu anlatıyorum ama güzel anlatamadığımdan anlamıyor. Ben jg ve ADC giriyorum o ben jg olduğumda mid, ADC olduğumda SUP alıyor.

Daha 10 maç falan girdik ama çoğu Win Matchup'ı bile kaybedecek kadar kötü. SUP ve mid için öğretici videolar var mı? Sıfırdan öğretici olacak, 10 maç giren kişi için.

Konuda önerilmiş ama bende önereyim. Archelaus u izlemeni öneririm adam cidden yapıyor bu sporu. Yani sadece Vladimir oynuyor gibi görünebilir ama çoğu hatta belki de bütün karakterleri oynayabiliyor. TR'nin en iyilerinden birisi işinde. Ayrıca adan Z ye şampiyon rehberleri yapan kanallar var. Onları da izleyebilirsin hem şampiyon havuzunu da genişletebilirsiniz. Bir şampiyonda ustalaşın ama şampiyon havuzunuzu da mutlaka olabildiğince geniş tutun. Çünkü özellikle ranked maçlarında düşük ya da yüksek ihtimal de olsa main çarınız banlanırsa elinizde başka bildiğiniz çarlar olur.

Şampiyon olarak ben öğretebilirim, ama lanede ne yapacağına çok hakim değil, minyon tutmayı ne zaman base atacağını ne zaman minyonları keseceğini ne zaman pushlayacağını ne zaman darlayacağını bilmiyor.

LoL başlatmasaydın keşke :D. Ama tavsiyem sadece 1-2 Hero seçip sürekli onu oynaması once Hero'ya sonra oyuna alışması lazım mekanik olarak. Video izlemek yerine bol bol maç atması lazım bence.

Arch Vlad oynuyor, bizim eleman Vladı oynayacak kapasiteye sahip değil.
1750787211246.webp

Gizli op diana mid :D.

Oyunu öğrenmenin tek yolu iyi oyuncuların normal gameplaylerini izlemek, yayın falan izleyebilirsin. Laning için Naru'nun anlattığı videolar vardı iş görür. Eğer yaşın küçükse veya lolü hiç bilmiyorsan üstteki fotoğraftaki arkadaş da faydalı olabilir.

Mid için poke şampiyonları alıp safe oynayarak minyon kasmayı öğrenecek, sup için yine botta poke bir comp kurup ilerleyebilirsiniz risk almamak adına. Pek bir büyüsü yok, oynayarak öğrenilen bir oyun.