8K saatin varsa, sen aslında iyi bir oyuncusun.
Detaylar
Kim cevapladı?Gümüş
Çıkmaya çalışıyorum ancak Top lanede taşınmıyor, o yüzden Twitch oynamaya başladım.
8K Saatim var...
Rank tutmuyor maalesef.
Şu anda oyunu taşıyacak en iyi lane top lane. İlla ki hatalarınız vardır. Yanımdakiler kötü demek yerine kendinizi iyileştirmeye bakın.
Rank tutmuyor maalesef.
Şu anda oyunu taşıyacak en iyi lane top lane. İllaki hatalarınız vardır. Yanımdakiler kötü demek yerine kendinizi iyileştirmeye bakın.
Hocam zaten iyi başlıyorum oyuna ancak bir lane feedleyince yapamıyorum, 5 kişi dalıp direkt bitiriyorlar beni.
Hocam zaten iyi başlıyorum oyuna ancak bir lane feedleyince yapamıyorum, 5 kişi dalıp direkt bitiriyorlar beni.
Tamam o zaman Mid ve late gamede hata yapıyorsunuz demektir. Yabancı kaynak izleyin öğrenmek istediğiniz şampiyonların. Yanında oyun bilginiz de gelişir.
Türkçe kaynak önermeme sebebim düşük eloda video çekip saçma sapan buildler yapan ve saçma sapan şampiyonları yerlerinden farklı yerlerde oynayanlar var. Zaten artık YouTube (En azından bilgisayar için) bütün videolarda otomatik Türkçe altyazı atıyor.
Tamam o zaman Mid ve late Game'de hata yapıyorsunuz demektir. Yabancı kaynak izleyin öğrenmek istediğiniz şampiyonların. Yanında oyun bilginiz de gelişir.
Türkçe kaynak önermeme sebebim düşük eloda video çekip saçma sapan Build'ler yapan ve saçma sapan şampiyonları yerlerinden farklı yerlerde oynayanlar var. Zaten artık YouTube (En azından bilgisayar için) bütün videolarda otomatik Türkçe alt yazı atıyor.
Hocam early Game'de hiçbir zaman kaybetmiyorum, lanemi hep kazanıyorum.
Ancak sürekli laneme gelmeye başlıyorlar ve ölüyorum, early Game'de gank yesem bile 2V1 alabiliyorum.
Ve lanemden çıkmıyorum, hatam yüksek ihtimal bu.
Late Game'de hiçbir şey yapamıyorum, sadece ölüyorum.
Büyük fırsat bulursam oyunu bitirebilecek şekilde adamları kesebiliyorum.
Hocam Twitch ile kite atıyorum, güçlü aslında gerek var mı ki?Sup Malz E'ye gelen execute sonrası bitti zaten.
Adc olarak Nilah veya Syndra oyna. Feci dövüyor.
SF26
Üstün
Twitch benim gözümde çöp bir ADC, Ziggs bile daha iyi.Hocam Twitch ile kite atıyorum, güçlü aslında gerek var mı ki?
Twitch benim gözümde çöp bir ADC, Ziggs bile daha iyi.
Bence çok güçlü hocam, en rahat hissettiğim ADC o.
Yuumi gelince 1V5 atabiliyorum rahatla, 27 kill olan maçta penta atıp kazandırmıştım, en eğlendiğim maçlardandı.
SF26
Üstün
Tek Nilah W'su ile tokatlanıyor ki kolayca.Bence çok güçlü hocam, en rahat hissettiğim ADC o.
Yuumi gelince 1V5 atabiliyorum rahatla, 27 kill olan maçta penta atıp kazandırmıştım, en eğlendiğim maçlardandı.
Hele ki yanında milio gibi bir çar varsa ölümsüz oluyor zaten.
https://www.leagueofgraphs.com/match/tr/1604697447#participant4 şekil A1 mesela.
Bu arada son maçlarda biraz sinir krizleri geçirdik.
Yeni konular
-
Rehber Gaming laptoplarda 165 Hz ve 240 Hz arasında kayda değer fark var mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-
-
-