Hayır, başlangıç seviyesi uyuşturucu olarak sınıflandırabiliriz. Konu sahibinin geçtiği evreden bende ergenlik yıllarımda geçmiştim. Bir amacım olduğu zaman bırakmıştım. Konu sahibine en büyük tavsiyem kendinize bir amaç bulun.
Ek: Başlangıç seviyesi uyuşturucu şeklinde kategorize edebiliriz çünkü; beyin sürekli olarak melatonin hormonunun kolay bir şekilde salgılamak ister. Bu sebepten ötürü oyunlar bu melatonin hormonunu hızlıca salgılamamızı sağlar. Özellikle rekabetçi oyunlar. Çünkü insanların çoğu rekabet etmeyi severler. "Benim evim böyle, arabam böyle." demeyi sevdikleri gibi oyunda da bu etki vardır. Sonuçta başka insanları ezikleme şansı kazanır. Tabii herkes bu tarz oyunları bu sebeple oynamıyor. Mesela ben birisi küfür ettiğinde yanlış bir davranış olduğunu anlatırım. Çoğunluklada küfür etmeyi bırakır.
Hayır, başlangıç seviyesi uyuşturucu olarak sınıflandırabiliriz. Konu sahibinin geçtiği evreden bende ergenlik yıllarımda geçmiştim. Bir amacım olduğu zaman bırakmıştım. Konu sahibine en büyük tavsiyem kendinize bir amaç bulun.