Türkiye'de zaten akıl sağlımı kaybettim.Oynayan arkadaşınız varsa hiç beklemeyin oynayın.
Tek başınıza oynayacaksanız oynadığınız sürece Riot tarafından manipüle edilerek akıl sağlığınızı kaybedeceksiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?PlayboiCarti
Uzman
Yok hayatımı mahvetti yok akıl sağlığımı bozdu yorumlarına felaket gülüyorum. Nereden geliyor bu LoL nefreti anlamıyorum harbiden. Oyun alt tarafı keyif almıyorsan veya yaşamını engelliyor ise silip bir daha oynamayabilirsin. Yaklaşık 4 yıl önce başladım oyuna. Peak rankım EUW 400LP, TR Chall. Zerre kadar pişman değilim. Bu oyun bana çok keyifli zamanlar ve para verdi. Oyundan kazandığım parayla 17 yaşımdan beri para istemiyorum babamdan fakat bu faktörü kenara koyarsam da bu oyundan aldığım zevki hiçbir oyundan alamadım şimdiye kadar. Tryhard EUW soloq kasmak başka zevkli, agalarla dalga geçerek muhabbet ederek Flex kasmak başka zevkli, ciddi lobilerde tryout oynamak başka keyifli. Bu sene sınav senem diye 7 aydır falan oynamıyorum ancak yazın bir daha dönüp yeni sezonda tryhard soloq kasıp peak Update yapmak istiyorum. Belki TR rank 1 denerim. Kısacası gayet de başlanır. Sadece arkadaşlarınla takılmalık aram, arena bile oynasan keyif alırsın. Eğer azıcık kafa çalışıyorsa hızlı öğrenip soloq atmaya da başlayabilirsin kafana göre.
Bir Eren
Uzman
Hayatımda hiç LoL oynamadım. Sizce oynamaya değer mi?
Yok. Hiç ama ama ama ama ama hiç önermem.
Utku92
Üstün
- Makaleler
- 1
Başlanmaz zaten kitlesi toksik. Bu da yetmiyor eşleştirmeler çok çok kötü. İstediğin kadar yırtın iyi oyna kaybediyorsun. Riot izin verdiği sürece kazanırsın. Belki Flex 5'li oynarsan olabilir. Bende bayağıdır oyun yüklü bile değil. Format atınca kurmadım. Böyle mutluyum.
Xudayar_Mirzayev
Uzman
Etme, yapma. Elini kana bulama.