Nasıl kendimi hikayeli oyun oynamaya alıştırabilirim acaba, oynaya oynaya sanırsam.
Ben mesela hikayeli oyunlar bağımlısı değilimdir. Hikayeli olarak oynadığım Max Payne serisi, Mafia serisi bir de GTA serisidir. Bir sürü oyun çeşidi var. LoL haricinde en sevdiğin oyun nedir? Ona benzer oyunlara bakabilirsin mesela. Benim en sevdiğim oyun Bannerlord, Skyrim ve BFME 2'dir. Hem strateji barındırır, hem fantezi, hem açık dünya.

Nasıl kendimi hikayeli oyun oynamaya alıştırabilirim acaba, oynaya oynaya sanırsam.
Size hitap eden bir hikayeli oyunla başlayabilirsin. Eğer aksiyon macera serisini seviyorsanız Tomb Raider serisiyle başlangıç yapmak güzel olur. Eğer kesmeli tarzı oyunları seviyorsanız Ghost of Tsushima, Elden Ring veya Dying Light gibi oyunlara bakın. Cyberpunk, GTA gibi açık dünya oyunlara da başlayabilirsin.

Ben mesela hikayeli oyunlar bağımlısı değilimdir. Hikayeli olarak oynadığım Max Payne serisi, Mafia serisi bir de GTA serisidir. Bir sürü oyun çeşidi var. LoL haricinde en sevdiğin oyun nedir? Ona benzer oyunlara bakabilirsin mesela. Benim en sevdiğim oyun Bannerlord, Skyrim ve BFME 2'dir. Hem strateji barındırır, hem fantezi, hem açık dünya.
Bir aralar forza 5 GTA felan giriyodum sonra format atınca yüklemeye üşendim çok oyunum varda daha oynamadım.

Bir aralar forza 5 GTA felan giriyodum sonra format atınca yüklemeye üşendim çok oyunum varda daha oynamadım.

Mesela Forza dedin. WRC'ye Dirt Rally'e , F1'e göz atabilirsin. Sevdiğin türün oyunları üzerine yoğunlaş onlarla vakit geçir. LoL oynamak aklına bile gelmez bir süre sonra.

Mesela Forza dedin. WRC'ye Dirt Rally'e , F1'e göz atabilirsin. Sevdiğin türün oyunları üzerine yoğunlaş onlarla vakit geçir. LoL oynamak aklına bile gelmez bir süre sonra.
Teşekkürler öneri için, şimdi ilk iş bi tane monitör çekmek olacak ondan sonra kendimi alıştırıcam hikayeli oyunlara.

Şu oyunda ne buluyorlar anlamadım. Valo, CS gibi rekabetçi oyunları da severim oysa. Fakat LoL'e 15 dakika zor dayandım. O kadar sıkıcı geliyor.

Şu oyunda ne buluyorlar anlamadım. Valorant, CS gibi rekabetçi oyunları da severim oysa. Fakat LoL'e 15 dakika zor dayandım. O kadar sıkıcı geliyor.

Bir gün bir arkadaşın tavsiyesiyle başladım. Başladığım güne lanet ediyorum. Bu öyle bir illet ki sinirlenerek çıksan bile tekrar giresin geliyor normalde bir oyuna uyuz olunca oynayasın gelmez. Ama bunda tam tersi.