Koneko Toujou

Üstün
Yer
Cehennemin dibi
Sadece LoL oynayacağım zaman Vanguard’ı açacak şekilde yüklesem, yani başlangıçtan ve servislerden falan kapatsam, bu uygulamanın kernel düzeyinde çalışmasını engelleyebilir miyim? Ve bu kapatma gerçekten bir kapatma olur mu, yoksa göstermelik mi olur?

Vanguard başlangıçta kapatsan oyuna giremezsiniz, eğer oyun açılınca otomatik olarak açılmasını istiyorsanız bu sefer yeniden başlatmanı isteyecek.

Vanguard başlangıçta kapatsan oyuna giremezsiniz, eğer oyun açılınca otomatik olarak açılmasını istiyorsanız bu sefer yeniden başlatmanı isteyecek.

Servisini kapat aç yapınca girilebiliyormuş. O taktik fixlendi mi?
Peki bu şekilde kullansam sadece LoL gireceğim zaman aktifleştirsem ne olur?

Dediğim gibi, sadece LoL'e gireceğiniz zaman aktif hale getirseniz de yeniden başlat diyecektir. Zorla kernel seviyesine erişmek istiyor.

Dediğim gibi, sadece LoL'e gireceğiniz zaman aktif hale getirseniz de yeniden başlat diyecektir. Zorla kernel seviyesine erişmek istiyor.

Bana zararı ne olur?

Ben o şekilde yapıyorum ve işe yaradığını düşünüyorum çünkü kernel seviyesinde çalışan servisi aç kapat yapıyoruz. Şöyle bir şey yapmıştım bir kurcala istersen. https://techolay.net/sosyal/konu/vanguard-yonetim-araci.140517/

Bunu kullanabilirim teşekkürler.

Bu program işinizi görür ama yine LoL'u oynaman için yeniden başlatmak zorunda kalacaksınız, oyun bitince kapatırsınız. Sana ne zararı olur bilmem ama Windows ne yapıyor ise Vanguard de öyle.

Windows 10 LTSC kullanıyorum çok bir veri topladığını düşünmüyorum. Vanguard da sadece LoL oynadığımı görür bence.

Ben o şekilde yapıyorum ve işe yaradığını düşünüyorum çünkü kernel seviyesinde çalışan servisi aç kapat yapıyoruz. Şöyle bir şey yapmıştım bir kurcala istersen. https://techolay.net/sosyal/konu/vanguard-yonetim-araci.140517/

Hocam görev yöneticisinde hizmetlerden vgc yi takip ettiğimde sadece LoL açıldığında çalışıyor konumuna geliyor. Normalde durduruldu olarak gözüküyor.

Son düzenleme:
Kernel modulunun nasıl kernel dışında çalışmasını sağlayacaksın ki? Olayı o onun zaten. Sen NVIDIA sürücüsünü çekirdek dışında çalıştırabilir miyim gibi bir şey soruyorsun.
Sadece LoL açılınca Vanguard açılsın diyor. Sorduğu şeyde Vanguard'ı kapatınca gerçekten kapanıp kapanmadığı.