Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

DenizRX

Çalışkan
Yazdığım gibi LoL'de Alt+Tab atınca bilgisayar donuyor ve siyah ekran veriyor. Ekran açılıp kapanmaya başlıyor.

Ekran kartı sürücülerini (NVIDIA) güncelledim. Her zaman olmuyor arada sırada oluyor. Var mı bir tavsiyeniz veya çözümünüz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Riota ticket attım şu şekilde bir mesaj gönderdiler (Sistem dosyalarını inceleyerek):
"Selamlar!

Bu sorunu çözebilmek için birkaç adım denememiz gerekiyor. Hızlıca geçelim.^^

League of Legends ve Vanguard'ı sisteminden tekrardan tamamen kaldır ve sonraki işlemleri yapana kadar tekrar yükleme.

• Windows Tuşu + R tuşuna bas.
  • Çalıştır ekranında appdata yaz.
  • Local, LocalLow ve Roaming içindeki League of Legends ve Riot Games kalıntılarını sil.
  • Daha sonra C:\Program Files (x86) klasörüne gir. Oradaki Riot Games ve League of Legends kalıntılarını sil.
  • Sonra C:\Program Files klasörü gir ve League of Legends ve Riot Games kalıntılarını sil.

• Daha sonra Windows Tuşu + R yap ve karşına gelen ekrana cmd yazıp Enter tuşuna bas.
  • Karşına CMD ekranı gelecek(siyah bir ekran)
  • Alttaki görev çubuğunda bunun simgesine sağ tıkla ve Görev Çubuğuna Sabitle seçeneğine bas. Sonrasında bu CMD ekranını kapat.
  • O sabitlediğin simgeye sağ tıkla ve Yönetici olarak çalıştır seçeneğine bas
  • Sonrasında şu komutu yazıp Enter tuşuna bas: sfc /scannow
  • Sonrasında bilgisayarını yeniden başlat.

Eğer bu SFC işlemi ile ilgili bir hata alırsan aşağıdakileri yaz lütfen:
  • DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth yazıp Enter'a bas.
  • DISM /Online /Cleanup-Image /ScanHealth yazıp Enter'a bas.
  • DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth yazıp Enter'a bas.

Bunları yaptıktan sonra;
  • bcdedit.exe yazıp Enter'a bas.
  • bcdedit /set testsigning OFF yazıp Enter'a bas.
  • bcdedit.exe /set nointegritychecks OFF yazıp Enter'a bas.

Bunlardan sonra C:\Riot Games klasörünün içerisinde bulunan Riot Client dosyasını sil lütfen. Son olarak da buradaki linkten oyunun kurulum dosyasını yeniden indir lütfen. Kurulum yaptıktan sonra oyuna girmeyi deneyebilirsin.

İşlemin sonucunu bana bildirmeyi unutma lütfen.
HOLAMAN
Riot Games Player Support"

Muhtemelen çözüm budur.
Riota ticket attım şu şekilde bir mesaj gönderdiler (Sistem dosyalarını inceleyerek):
"Selamlar!

Bu sorunu çözebilmek için birkaç adım denememiz gerekiyor. Hızlıca geçelim.^^

League of Legends ve Vanguard'ı sisteminden tekrardan tamamen kaldır ve sonraki işlemleri yapana kadar tekrar yükleme.

• Windows Tuşu + R tuşuna bas.
  • Çalıştır ekranında appdata yaz.
  • Local, LocalLow ve Roaming içindeki League of Legends ve Riot Games kalıntılarını sil.
  • Daha sonra C:\Program Files (x86) klasörüne gir. Oradaki Riot Games ve League of Legends kalıntılarını sil.
  • Sonra C:\Program Files klasörü gir ve League of Legends ve Riot Games kalıntılarını sil.

• Daha sonra Windows Tuşu + R yap ve karşına gelen ekrana cmd yazıp Enter tuşuna bas.
  • Karşına CMD ekranı gelecek(siyah bir ekran)
  • Alttaki görev çubuğunda bunun simgesine sağ tıkla ve Görev Çubuğuna Sabitle seçeneğine bas. Sonrasında bu CMD ekranını kapat.
  • O sabitlediğin simgeye sağ tıkla ve Yönetici olarak çalıştır seçeneğine bas
  • Sonrasında şu komutu yazıp Enter tuşuna bas: sfc /scannow
  • Sonrasında bilgisayarını yeniden başlat.

Eğer bu SFC işlemi ile ilgili bir hata alırsan aşağıdakileri yaz lütfen:
  • DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth yazıp Enter'a bas.
  • DISM /Online /Cleanup-Image /ScanHealth yazıp Enter'a bas.
  • DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth yazıp Enter'a bas.

Bunları yaptıktan sonra;
  • bcdedit.exe yazıp Enter'a bas.
  • bcdedit /set testsigning OFF yazıp Enter'a bas.
  • bcdedit.exe /set nointegritychecks OFF yazıp Enter'a bas.

Bunlardan sonra C:\Riot Games klasörünün içerisinde bulunan Riot Client dosyasını sil lütfen. Son olarak da buradaki linkten oyunun kurulum dosyasını yeniden indir lütfen. Kurulum yaptıktan sonra oyuna girmeyi deneyebilirsin.

İşlemin sonucunu bana bildirmeyi unutma lütfen.
HOLAMAN
Riot Games Player Support"

Muhtemelen çözüm budur.

Çözüm