LoL'de Türksat Kablonet ping sorunu

kitexe

Başarılı
Selamlar,

6-7 gün il dışında olmam sebebiyle oyuna giremedim. Döndüğümdeyse Avrupa Batı sunucusunda 66 ping sabit, Türkiye sunucusunda ise 33 sabit ping almaya başladığımı farkettim. Modemi sıfırlama, yeniden başlatma, dns değişikliği dahil aklıma gelen yöntemleri denedim ama sonuç aynı. Bunun genel bir League of Legends sunucusu sorunu olup olmadığını araştırdığımda da böyle bir sorunla karşılaşmadım. Sadece LoL'de yaşamaya başladım. Diğer oyunlardan yana sorunum gözükmüyor. Normalde Avrupa Batı pingim 35 sabit, Türkiye sunucusu pingim ise 3 sabitti. Kablonet kullanıp bu sorunu yaşayan ya da başka bir sağlayıcı ile bu sorunu daha önce yaşayıp çözüme ulaşmış olan var mı? Desteklerinizi bekliyorum.

DOCSIS ise normal hocam. Bende de DOCSIS altyapı var. 200/20 internet.
FTTH olsa iyileşir.

Bende Superonline var, bende de bu aralar anlık yükselme oluyor, 2-3 saniye içinde tekrar kendine geliyor. Sanırım LoL kaynaklı.

DOCSIS ise normal hocam. Bende de DOCSIS altyapı var. 200/20 internet.
FTTH olsa iyileşir.
Hocam çok bilgili değilim bu konuda ama sanırım GPON olarak geçiyor benimki. Eve kadar fiber kablosu çekildi binaya fiber altyapı çekilip fiber dolabı koyuldu.

Sadece LoLde oluyorsa LoLle alakalıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…