Çok zor değil be oyun.(6 yıl ve shaco main.)
Oyun zaten zor olsa da olmasa da herolar hariç her şey değiştiği için halihazırda oynayanların da oyunu öğrenmesi zaman alıyor. Herolara da rework gelmeye başladı gerçi, artık eskiden beridir oyuncu olmanın tek artısı oyun bilgisi.

Başlanır da fazla kasmadan oynanmalı. Eğlenmek için sakin sakin oynayın. Zaten oyun gelecek olan güncelleme ile tamamen değişecek. Yeni bir oyun gibi olacak. Fresh hesap kasıp takılmak iyi olur. Ben de en son koronada oynamıştım. Geçen haftalarda yine başladım. West'de sıkıntı yaşamadım. Saçma sapan oyuncular tabi ki var ama eğlendiğiniz sürece dert değil. Özellikle arkadaşlarla çok keyifli oluyor.

Hocam 2014-2019 arası oynadım. Hiç tavsiye etmiyorum. Başta eğlenceli geliyordu ama işin içine girdikçe nefret ve öfke dolu bir insan oldum. Sonunda kendim için bıraktım. Kendinizi ilerletmeyi geçtim, elin ucube bebesiyle takım çalışması yapmaya çalışırken aklınızı kaçırırsınız.

Oyunun bağımlı ettiği falan yok. Ben mesela 1.5 yıldır oynamıyorum. Oyun gayet güzel, oyunun kitlesi kötü; yoksa oynadığım en iyi oyun olabilir. Arkadaş ortamın varsa bayağı sarıyor, başlamanı öneririm. Toxic birisi gelirse raporla ve oyundan mute’le, ban yer. Oynayacaksan Avrupa serverlara gir.