adios 1

Bilgin
Sosyal Locası
Makaleler
1
Yer
Death
Merhaba. Riot Games'in oyun sektöründeki eserlerinden dolayı, tamamen bu taraftan çekilip sadece sinema ve hikaye evrenine odaklanması gerektiğini düşündüğümü hep söylerim.

Arcane dizisinin finali olan 2. sezonun ardından çıkması beklenen Noxus'un ilk fragmanı yayınlandı. Önceki dizide bulunan Mel isimli karakterimiz Noxus'ta yeni maceralara, fragmandan anladığım kadarıyla da Kara Gül'e karşı yelken açmış.

Fragmanda görünen, tanıdığımız karakterler:
  • Mel
  • Katarina
  • Darius
  • Trundle
  • Elise
  • Leblanc
  • Vladimir
9 Ocak saat 23.00'te çıkması planlanan LoL 2025 sezonunu bekliyoruz.

Son düzenleme:
Ha şöyle işte. Sevindim LoL'cüler adına. Ne öyle Arcane'deki soyut tasvirler falan, hangi biri anladı onları? LoL'cü sopa, LoL'cü vurmak, LoL'cü öldürmek.

Başlık yanlış. Bu Noxus dizisinin fragmanı değil, LoL'ün 2025 Sezon 1 sinematiği. Riot'un aşağıdaki tweetinde de timeline'ı görebilirsiniz.

Sinematiğin dizi traileri kalitesinde olması bence konu sahibini yanıltmış. Ancak 2024 sezon sinematiği de benzer uzunlukta ve kalitedeydi.

Sinematikte* İngilizce, Arapça, Japonca ve bunların yanı sıra Türkçe dublaj da var. Riot'u Türkçe konusunda hassasiyet gösterdiği için tebrik ediyorum.

Başlık yanlış. Bu Noxus dizisinin fragmanı değil, LoL'ün 2025 Sezon 1 sinematiği. Riot'un aşağıdaki tweetinde de timeline'ı görebilirsiniz.

Sinematiğin dizi traileri kalitesinde olması bence konu sahibini yanıltmış. Ancak 2024 sezon sinematiği de benzer uzunlukta ve kalitedeydi.

Fragmanda İngilizce, Arapça, Japonca ve bunların yanı sıra Türkçe dublaj da var. Riot'u Türkçe konusunda hassasiyet gösterdiği için tebrik ediyorum.

Bu sezonun adı Noxus olacak evet. Fakat bu fragmanda gördüğümüz olaylar yeni dizide yer alacak. Mel vadide, yani oyunda yok, henüz gelmedi (gelecek). 9 Ocak'ta başlayacak olan yeni sezon o zaman, dizi değil, düzeltelim.

Oyuna ve kitleye laf yapılabilir ama evreni ve animasyon kalitesi çok üst seviyede iyi iş çıkarıyorlar.
Arcane bölgesi konu olarak çok zayıf gözükse bile on numara dizi yaptılar diğer bölgeleri düşünmek bile insanı heyecanlandırıyor ama kalite uzun sürüyor ve yapması cidden zahmetli gibi duruyor.

Merhaba. Riot Games'in oyun sektöründeki eserlerinden dolayı, tamamen bu taraftan çekilip sadece sinema ve hikaye evrenine odaklanması gerektiğini düşündüğümü hep söylerim.

Arcane dizisinin finali olan 2. sezonun ardından çıkması beklenen Noxus'un ilk fragmanı yayınlandı. Önceki dizide bulunan mel isimli karakterimiz Noxus'ta yeni maceralara, fragmandan anladığım kadarıyla da kara gül'e karşı yelken açmış.

Fragmanda görünen, tanıdığımız karakterler:
  • Mel
  • Katarina
  • Darius
  • Trundle
  • Elise
  • LeBlanc
  • Vladimir
9 Ocak saat 23.00'te çıkması planlanan LoL 2025 sezonunu bekliyoruz.

Hayatımda bu kadar saçma versus sahnesi görmedim. Trundle üflese Darius ölür. Aşırı saçma sebepten karakteri harcadılar. Neymiş efendim Trundle elleriyle öldürmeye çalışırken Darius dayanıp baltasını son anda eline almış ve savurmasıyla Trundle yamulmuş. Orada Trundle boğazını sıkıp bıraksa bile Darius'un leşini yerden toplarlar. Adamın zırhınıda zırh var diyebilsinler diye tasarlamışlar. İki hamlede Darius'un üstünde ne var ne yok söktü Trundle. Cidden Riot sinematiğin bu kısmında batırmış.

Hayatımda bu kadar saçma versus sahnesi görmedim. Trundle üflese Darius ölür. Aşırı saçma sebepten karakteri harcadılar. Neymiş efendim Trundle elleriyle öldürmeye çalışırken Darius dayanıp baltasını son anda eline almış ve savurmasıyla Trundle yamulmuş. Orada Trundle boğazını sıkıp bıraksa bile Darius'un leşini yerden toplarlar. Adamın zırhınıda zırh var diyebilsinler diye tasarlamışlar. İki hamlede Darius'un üstünde ne var ne yok söktü Trundle. Cidden Riot sinematiğin bu kısmında batırmış.
Hikayede tutumsuz sinematik çok fazla. Kai'Sa gibi bir karakteri S seviye Bel'veth ile savaştırdılar sonucu ne bilinmiyor veyahut Rek Sai'ye ayak uydurabiliyordu bunun imkanı dahi yok. Twisted Fate ve Fiddlesticks veya Kindred ve Tryndamare gibi hikayelerin çoğu hikayeye aykırı ve tutarsızlık çok fazla.

Riot League of Legends'in arkasına inşa ettiği muhteşem evreni umarım batırmaz.

Sinematiğin tamamını az önce izledim saçmalıklar var.
1-Trundle ve Darius 1V1'i baştan sona saçma.
2.Vladimir vampir tamam bu bilinen bir şey ama karakteri sinematikte vampir değil albinolu gibi göstermişler.
2-Katarina'nın tasarımı biraz absürt ve Katarina'yla alakasız olmuş gibi. Böyle bir sinematik yayınladıklarına göre herhalde Katarina, Elise, Vladimir ve LeBlanc gibi çarlara en kötü ihtimalle görünümlerine rework gelir bence. Ya da üçünden birine bence köklü bir rework gelebilir(bence LeBlanc olabilir).

Son düzenleme: