Ademola Lookman'ın Fenerbahçe'ye transferi için yürütülen görüşmeler kesin olarak durdu; Ödeme koşulları ve banka teminatları konusunda anlaşma sağlanamadı. Transfer görüşmelerinin devam etmesi için bir zemin görünmüyor.
Detaylar
Kim cevapladı?Başkanlığı bırakıp bir daha aday olmayacak biri böyle bir şey yapmaz diye düşünüyorum.Kante gibi bu da olmazsa işler sıkıntıya girer. Gerekirse şahıslar cebinden verir, yine anlaşılır diye düşünüyorum.
Sen içerden çok gizli bilgiler alıyorsun galiba.Başkanlığı bırakıp bir daha aday olmayacak biri böyle bir şey yapmaz diye düşünüyorum.
termalmacun
Başarılı
Kötü haber, umarım anlaşırlar.
Behzatinho
Yetkin
Bilmiyorum ama takımlarımız şu birkaç yıldır saçma şekilde para harcıyor gibi geliyor. Şu oyuncuları Avrupada herhangi bir lige örnek veriyorum 15-20'ye kakalarken bize 35-40'dan kapı açılıyor. Altyapılar torpil yuvası. Bir Galatasaraylı olarak en son altyapıdan düzenli olarak kimi çıkardık diye baktığımda 2000 neslini görüyorum. O da Yunus Akgün, Ozan Kabak falan çıktı ondan sonra çıkabilen bir kişi yok. Fenerbahçe yine bize göre birkaç oyuncu daha patlattı ama yeterli miyiz değiliz. Scout birimleri ne yapıyor merak ediyorum. Bu işin sonu nereye varacak...
- Makaleler
- 62
Derin GS iş başında.
Bilmiyorum ama takımlarımız şu birkaç yıldır saçma şekilde para harcıyor gibi geliyor. Şu oyuncuları Avrupa'da herhangi bir lige örnek veriyorum 15-20'ye kakalarken bize 35-40'dan kapı açılıyor. Altyapılar torpil yuvası. Bir Galatasaray'lı olarak en son altyapıdan düzenli olarak kimi çıkardık diye baktığımda 2000 neslini görüyorum. O da Yunus AKG'ün, Ozan Kabak falan çıktı ondan sonra çıkabilen bir kişi yok. Fenerbahçe yine bize göre birkaç oyuncu daha patlattı ama yeterli miyiz değiliz. Scout birimleri ne yapıyor merak ediyorum. Bu işin sonu nereye varacak...
Ya herro ya merro taktiği deniyorlar. Ağır borçlara girip Avrupa'da başarı elde etmeye, aldıklarını daha pahalıya satmaya çalışacaklar. Altyapı işi uzun vadeli plan, 3 büyüklerin herhangi biri taraftarına "5 yıl sabır" derse padişahı bile koltuğundan indirirler.
Behzatinho
Yetkin
Aynen bir de taraftar büyük etken. Üç büyüklerin taraftarı başarı odaklı hep, sabır desen yok. Benfica, Ajax taraftarı gibi olsak neler yetiştiririz de..Ya herro ya merro taktiği deniyorlar. Ağır borçlara girip Avrupa'da başarı elde etmeye, aldıklarını daha pahalıya satmaya çalışacaklar. Altyapı işi uzun vadeli plan, 3 büyüklerin herhangi biri taraftarına "5 yıl sabır" derse padişahı bile koltuğundan indirirler.
Yeni konular
-
-
Samsung Galaxy Tab S9 ve Galaxy Tab S11 arasında hangisi tercih edilmeli?
- Mr. Soprano
-
Makine Çeviri Librarian: Tidy Up the Arcane Library! Türkçe Yama
- Calypso Çeviri
-
-
HP Victus'taki SSD Casper Excalibur G770'e uyar mı?
- BirForumcuKişi
-
-
-
-