Lords of the Fallen EAC "tanınmayan istemci, oyun başlatılamıyor." hatası

querencia

Becerikli
Yer
İstanbul
Arkadaşlar oyunu indirdim ancak Easy Anti-Cheat ekranında "tanınmayan istemci, oyun başlatılamıyor." hatası veriyor nasıl çözeceğim bunu?

Dosyaları doğruladım, driverlar güncel.

Oyunu Game Pass'ten indirdim.

1727365788268.webp

EAC için istemcinizi doğrulamanız gerekiyor.
iki farklı adım ile yardımcı olmaya çalışacağım.

Adım 1:
Oyunun kurulum klasörünün içindeki "EasyAntiCheat" klasörüne gidin ve "EasyAntiCheat_Setup.exe" yönetici olarak çalıştırın ve 'Yükle'yi seçin. Eğer bir şekilde yükleme sırasında hata alırsanız bu kez aynı adımları tekrarlayarak bu sefer ONAR seçeneğini deneyin.

Adım 2:
CMD (Komut istemi) yönetici olarak çalıştırın ve her satırdaki komutu sırayla yazıp enterlayın. Daha sonra ikinci satırdaki komutu yazıp enterlayın. Sonrasında PC restartlayıp tekrar oyuna girmeyi deneyin.
Kod:
bcdedit -set TESTSIGNING OFF

bcdedit -set NOINTEGRITYCHECKS OFF

Umarım çözüm işinize yarar.
Sevgiler

EAC için istemcinizi doğrulamanız gerekiyor.
İki farklı adım ile yardımcı olmaya çalışacağım.

adım 1:
Oyunun kurulum klasörünün içindeki "Easy Anti-Cheat" klasörüne gidin ve "EasyAntiCheat_Setup.exe" yönetici olarak çalıştırın ve 'yükle'yi seçin. Eğer bir şekilde yükleme sırasında hata alırsanız bu kez aynı adımları tekrarlayarak bu sefer onar seçeneğini deneyin.

adım 2:
CMD (komut istemi) yönetici olarak çalıştırın ve her satırdaki komutu sırayla yazıp enterlayın. Daha sonra ikinci satırdaki komutu yazıp enterlayın. Sonrasında PC restartlayıp tekrar oyuna girmeyi deneyin.
Kod:
bcdedit -set TESTSIGNING OFF.

bcdedit -set NOINTEGRITYCHECKS OFF

Umarım çözüm işinize yarar.
Sevgiler.

1. adımı yapıyorum ancak herhangi bir şey açılmıyor.
2. adımı yaparken de CMD bana "değer güvenli önyükleme ilkesi tarafından korunuyor; değiştirilemez veya silinemez." uyarısını veriyor. CMD'yi yönetici olarak çalıştırsam da aynı sonuç.
Ayrıca Easy Anti-Cheat EOS yazıyor bende. EOS ne oluyor tam emin değilim.

1. adımı yapıyorum ancak herhangi bir şey açılmıyor.
2. adımı yaparken de CMD bana "değer güvenli önyükleme ilkesi tarafından korunuyor; değiştirilemez veya silinemez." uyarısını veriyor. CMD'yi yönetici olarak çalıştırsam da aynı sonuç.
Ayrıca Easy Anti-Cheat EOS yazıyor bende. EOS ne oluyor tam emin değilim.
Bios üzerinde Secure Boot özelliği sizde aktif olduğu için yapmanıza izin vermiyor.
Dİlerseniz bu işlemi yapmak için kısa süreliğine inaktif edip işlemden sonra tekrar secure boot'u aktif edebilirsiniz.

+ EAC anti hile için EOS ise epic games online servis hizmeleri için.

BIOS üzerinde Secure Boot özelliği sizde aktif olduğu için yapmanıza izin vermiyor.
Dilerseniz bu işlemi yapmak için kısa süreliğine inaktif edip işlemden sonra tekrar Secure Boot'u aktif edebilirsiniz.

+ EAC anti hile için EOS ise Epic Games online servis hizmeleri için.

Oyunu Game Pass üzerinden yükledim ve oyun ile beraber yüklendi Easy Anti-Cheat, bilgisayarda Epic Games yüklü değil bu yüzden olabilir mi?

Oyunu Game Pass üzerinden yükledim ve oyun ile beraber yüklendi Easy Anti-Cheat, bilgisayarda Epic Games yüklü değil bu yüzden olabilir mi?
Hayır hocam, evrensel bir hile yazılımıdır. Epic Games yüklü olması şartı sunmaz.
Game Pass üzerinden yüklediğiniz oyunda EAC düzgün kurulmamış olabilir. Gamepass'de Oyunun yüklü olduğu klasöre erişebiliyor musunuz?
Eger erişiminiz varsa EasyAntiCheat_Setup.exe dosyasını çalıştırın ve onarım seçeneğini kullanarak EAC'yi yeniden kurmayı bi deneyin isterseniz.

Hayır hocam, evrensel bir hile yazılımıdır. Epic Games yüklü olması şartı sunmaz.
Game Pass üzerinden yüklediğiniz oyunda EAC düzgün kurulmamış olabilir. Game Pass'te oyunun yüklü olduğu klasöre erişebiliyor musunuz?
Eger erişiminiz varsa EasyAntiCheat_Setup.exe dosyasını çalıştırın ve onarım seçeneğini kullanarak EAC'yi yeniden kurmayı bir deneyin isterseniz.

Hocam, bahsettiğiniz Setup'a bastığımda ister yönetici ister normal şekilde olsun. Ekrana saliselik bir CMD ekranı gibi bir şey gelip kapanıyor. Bir şey yapamıyorum bu konuda. Oyun dosyalarından EAC'ı sildim ve dosya doğrulama yapıp tekrar indirilmesini sağladım ancak hala aynı.

Hocam, bahsettiğiniz Setup'a bastığımda ister yönetici ister normal şekilde olsun. Ekrana saliselik bir CMD ekranı gibi bir şey gelip kapanıyor. Bir şey yapamıyorum bu konuda. Oyun dosyalarından EAC'ı sildim ve dosya doğrulama yapıp tekrar indirilmesini sağladım ancak hala aynı.
Bios üzerinde Secure Boot özelliği sizde aktif olduğu için yapmanıza izin vermiyor.
Dİlerseniz bu işlemi yapmak için kısa süreliğine inaktif edip işlemden sonra tekrar secure boot'u aktif edebilirsiniz.

Bunu bir deneyin dilerseniz... ve aklıma başka bir yöntem gelmiyor hocam. Belki başka şekilde yardımcı olacak arkadaşlar çıkabilir.

BIOS üzerinde Secure Boot özelliği sizde aktif olduğu için yapmanıza izin vermiyor.
Dilerseniz bu işlemi yapmak için kısa süreliğine inaktif edip işlemden sonra tekrar Secure Boot'u aktif edebilirsiniz.

Bunu bir deneyin dilerseniz... Ve aklıma başka bir yöntem gelmiyor hocam. Belki başka şekilde yardımcı olacak arkadaşlar çıkabilir.

Heves kalmadı hocam bu Game Pass'ten indirip sorun yaşadığım 4. oyun ya açılmıyorlar ya da başka bir sorun. Sildim oyunu.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt