A aonsra Çalışkan Katılım 11 Eylül 2025 Mesajlar 44 Beğeniler 10 28 Kasım 2025 #1 Selam, Lorus RL411BX9 modelini almayı düşünüyorum. Tavsiye eder misiniz? Bu saat ve marka hakkındaki düşünceleriniz nedir? Dosya Ekleri indir - Kopya.webp 121,5 KB · Görüntüleme: 25 Son düzenleyen: Moderatör: 28 Kasım 2025
Selam, Lorus RL411BX9 modelini almayı düşünüyorum. Tavsiye eder misiniz? Bu saat ve marka hakkındaki düşünceleriniz nedir?
S siberpunki Gelişen Katılım 28 Kasım 2025 Mesajlar 7 Beğeniler 2 28 Kasım 2025 #2 Markayı ve modeli tercih edebilirsin. Seiko mekanizmalı zaten Seiko'nun alt segment pazar hedefiyle grubuna dahil olmuş bir marka. Herhangi bir mekanik saat tercih edeceğine uygun fiyatlarda Lorus tercih etmek mantıklı bence.
Markayı ve modeli tercih edebilirsin. Seiko mekanizmalı zaten Seiko'nun alt segment pazar hedefiyle grubuna dahil olmuş bir marka. Herhangi bir mekanik saat tercih edeceğine uygun fiyatlarda Lorus tercih etmek mantıklı bence.
Hamza Ensar Sağlam Üstün Hız Tutkunu İlk 1.000! Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 4.064 Çözümler 9 Beğeniler 3.792 28 Kasım 2025 #3 aonsra dedi: Selam, Lorus RL411BX9 modelini almayı düşünüyorum. Tavsiye eder misiniz? Bu saat ve marka hakkındaki düşünceleriniz nedir? Genişletmek için tıkla... Olabilir. O bütçede Casio'da bakılabilir.
aonsra dedi: Selam, Lorus RL411BX9 modelini almayı düşünüyorum. Tavsiye eder misiniz? Bu saat ve marka hakkındaki düşünceleriniz nedir? Genişletmek için tıkla... Olabilir. O bütçede Casio'da bakılabilir.