Loseless Scaling övme konusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 10732
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 36
  • Görüntüleme Görüntüleme 653
Böyle olsa bile överim çünkü çok faydalı ve iş görüyor. Çok sevdim.

Ben de 4060 Ti var ama bence 1660 ve üzeri kartlarda iş görür.
1050 Ti var istediğim şeyleri yapabiliyorum. Marvel Spiderman, RDR2, Mafia Definitive gibi oyunları yüksek ayarlarda 60 FPS rahatça oynatıyor. Yeter ki aldığın FPS 30'un altında olmasın. 20 yine idare etmelik oluyor fakat 30 ile arasında çok fark oluyor.

Kartın modeliyle alakası yok dostum, oynadığın oyunda aldığın FPS'in önemi var sadece.
Hocam bir şey diyemem. İnsanların yorumlarına göre ben de çıkarım yapıyorum. Sonuçta grafik biriminin hızı ve barındırdığı shader çekirdekleriyle alakalıdır yani.

Videolara nasıl frame generation yapılabiliyor?

Call of duty ve god of war'da denedim.

Hiçbir işe yaramıyordu.

Videolara nasıl frame generation yapılabiliyor?
Vallahi yapıyor. Örümcek adam eve dönüş yok filmine uyguladım, video çok akıcı oldu. Birde Vsycn aktif ettim ve x3 yaptım. 165 FPS'te süper oynattı.

Mesela MPC ile oynattım ya orada çalıştırdım ya da tarayıcılarda çalıştırın hocam. YouTube'da falan deneyin, oluyor.

Genshin Impact'de kullanmayı düşünüyorum. GTX 1650 laptop GPU var. Maksimum ayarları rahat kaldırıyor ancak bilgisayarı güzelce ısıtıyor. Loseless Scaling'in genel amacı FPS arttırmak ancak böyle bir durumda cihaz üzerindeki yükü hafifletir mi sizce? Ne dersiniz?

Evet. Daha önce konuştuğum bir kişi ekran kartının gücünü azaltıp (tükettiği W) Lossless açıp sıcaklık düşürüyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…