Böyle olsa bile överim çünkü çok faydalı ve iş görüyor. Çok sevdim.Hali hazırda zaten oynayacağınız oyunu açabilecek güçte bir GPU'ya ihtiyacınız var.
Unutmayın bu program gerçek FPS değeriniz üzerinden kare ekleyerek akıcılık sağlamaya çalışıyor.
GT 710 ile X3 moduna alayım, AAA oyunlarda uçayım derseniz patates olursunuz.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
Kartın modeliyle alakası yok dostum, oynadığın oyunda aldığın FPS'in önemi var sadece.Ben de 4060 Ti var ama bence 1660 ve üzeri kartlarda iş görür.
1050 Ti var istediğim şeyleri yapabiliyorum. Marvel Spiderman, RDR2, Mafia Definitive gibi oyunları yüksek ayarlarda 60 FPS rahatça oynatıyor. Yeter ki aldığın FPS 30'un altında olmasın. 20 yine idare etmelik oluyor fakat 30 ile arasında çok fark oluyor.Ben de 4060 Ti var ama bence 1660 ve üzeri kartlarda iş görür.
Hocam bir şey diyemem. İnsanların yorumlarına göre ben de çıkarım yapıyorum. Sonuçta grafik biriminin hızı ve barındırdığı shader çekirdekleriyle alakalıdır yani.Kartın modeliyle alakası yok dostum, oynadığın oyunda aldığın FPS'in önemi var sadece.
Benim GPU birazcık bile iyi değil öyle bir sorun var.
kumru
Başarılı
Arkadaşlar merhaba,
Lossless Scaling programı, bugüne kadarki bence en iyi programlar arasına girer.
Çünkü arkadaşlar ekstra GPU donanımı özellikleri almadan, başka bir GPU'dan başka bir GPU'ya geçmeden lsfg (galiba Lossless Scaling frame generation) özelliği sağlıyor.
Her oyunda bu frame generation ile oyunlar gerçekten yüksek FPS veriyor ve ayrıca arkadaşlar görüntü de bozmuyor. Çünkü sadece frame Generation'u çalıştırsak da yeter.
Bloodborne, GoW 3, GTA V, Batman Arkham Knight, Dark Souls serisi, Sekiro, Elden Ring, Yuzu emulator, cemu emulator tüm oyunlar yağ gibi akıyor, yağ.
Eki Görüntüle 93712
Ayrıca arkadaşlar, videolara bile frame generation uyguluyor ve 120 -165 FPS falan yapıyor. Monitörüm 165 FPS ve videolarda X3 yaptım, süper bir şey oldu.
Birazcık GPU'nuz iyi olsun yeter.
Yeni sürümünü dört gözle bekliyorum. DLSS3 destekli olmayan oyunlarda bunu, destekli olanlarda DLSS3 açıyorum zaten.
Arkadaşlar ben demiyorum amfm2'den güzel ya da DLSS3'ten ama kendi çapında çok süper bir şey yani.
Videolara nasıl frame generation yapılabiliyor?
Vallahi yapıyor. Örümcek adam eve dönüş yok filmine uyguladım, video çok akıcı oldu. Birde Vsycn aktif ettim ve x3 yaptım. 165 FPS'te süper oynattı.
Mesela MPC ile oynattım ya orada çalıştırdım ya da tarayıcılarda çalıştırın hocam. YouTube'da falan deneyin, oluyor.
EkmekArasiSSD
Uzman
Genshin Impact'de kullanmayı düşünüyorum. GTX 1650 laptop GPU var. Maksimum ayarları rahat kaldırıyor ancak bilgisayarı güzelce ısıtıyor. Loseless Scaling'in genel amacı FPS arttırmak ancak böyle bir durumda cihaz üzerindeki yükü hafifletir mi sizce? Ne dersiniz?
Evet. Daha önce konuştuğum bir kişi ekran kartının gücünü azaltıp (tükettiği W) Lossless açıp sıcaklık düşürüyormuş.Genshin Impact'de kullanmayı düşünüyorum. GTX 1650 laptop GPU var. Maksimum ayarları rahat kaldırıyor ancak bilgisayarı güzelce ısıtıyor. Loseless Scaling'in genel amacı FPS arttırmak ancak böyle bir durumda cihaz üzerindeki yükü hafifletir mi sizce? Ne dersiniz?