Lossless Scaling 2.10.1 güncellemesi gelmiş. Eğer direkt güncel değilse Steam Betalar kısmından ''beta-beta'' olarak ayarlayın.

Güncelleme notları:

LosslessScaling FrameGeneration 2.2 sürümü çıktı ve bu sürüm ile;

Arayüz dalgalanmalarını azaltıyor veya direkt engelliyor. Böylelikle saydam olan menülerin bozulmasının önüne kısmen veya tamamen geçilmiş.

Yırtılmalara izin ver/Allow tearing ve Vsync seçenekleri tek bir seçenekte birleştirilmiş.

1721261247414.webp

Kapalı: Yırtılmalara izin ver açık, Vsync kapalı.
Varsayılan: Yırtılmalara izin ver kapalı, Vsync kapalı.
Vsync 1: Bildiğimiz Vsync, diğerleri ise FPS'nizi monitörünüzün Hz değerinin yanındaki oranına göre sabitliyor.

Maksimum Kare Gecikmesi seçeneği eklendi.

Bu seçenek performans-gecikme arasındaki dengeyi sağlar. Yapımcının dediğine göre her sistem için farklı değerler olabilir. Önerilen Nvidia kartlar için 1, AMD için 3. Eğer monitörünüzün Hz değerinin üstünde FPS görmek istiyorsanız en az 2 olmalı.

Fare artık LSFG'nin FPS'ine göre renderleniyor.

Oyunu sabit 75 FPS oynasam bile fare imleci kasıyor gibiydi, sanırım onu düzelten bir şey bu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güncellemeyi yeni test edebildim. Hem X2 hem de X3 modu için geliştirmeler var. RDR'de eskiden bozulma çok olduğu için X3 kullanamıyordum bu yüzden X2 ile 60 FPS civarında oynuyordum. Güncelleme sonrası X3 çok iyi olmuş artık eskisi gibi felaket bozulmalar olmuyor, X2 ile aynı gibi. Tabi ki 90 FPS'e çıktığı için oyun çok daha akıcı. X3 modunu daha iyi kullanabilmek için ana FPS'niz 30 FPS civarı olmalı.
Arayüz dalgalanmalarını azaltıyor veya direkt engelliyor. Böylelikle saydam olan menülerin bozulmasının önüne kısmen veya tamamen geçilmiş.
Bu kısmı düzeltmek istiyorum. Arayüz bozulmalarını engelleyen sistem beta 2.10 sürümünde eklenmişti. Arayüz tespit etme sistemi çok yüksekde çalıştığı için ekran kartına çok yük bindiriyordu. Beta 2.10.1 sürümünde bu sistemi biraz düşürmüşler ki lag yapmasın. Halen iyi çalışıyor. Gördüğüm bir bug ise siyah ekranlarda sıkıntı çıkıyor. Bu sıkıntı eski sürümlerde yoktu yani yeni çıkan bir olay.