Alıp denemen lazım. Her bilgisayarda aynı sonuçları vermiyor sanırım. İyi çalışmazsa iade edersin. Mesela birkaç ay önce 4 GB VRAM RTX 3050 kartlı laptopla RDR2'yi olduğu kadar yüksek ayarlara aldım. Tabi FPS yerlerde. Lossless ile scale ettim ve FPS oynanilabilir seviyeye çıktı fakat görüntü cidden çamur gibi olmuştu. Aynı şekil olayı starfield da denedim. Bu sefer çamur olmadı iyiydi görüntü ama gecikme çoktu. Vesaire vesaire bu şekilde olaylar oluyor yani. Denemek en iyisi.

Alınır fakat sisteminize göre optimize etmeyi bilmeniz gerekiyor. YT'da rehberler mevcut ya da kendiniz kurcalayıp da öğrenebilirsiniz. İşlemcinizden dolayı sorun yaşayabileceğinizi düşünmekteyim fakat test etmenizi öneririm yine de, belli olmaz.

• İşlemci: i3 10105F.
  • GPU: MSI 1660S.
  • RAM: 16 GB.
Lossless Scaling alınır mı?
GTX 1080 ile kullandım, uygulamayı kullanması zahmetli ve bazı oyunlarda direkt FPS düşürüyor. Özellikle fazla modpack bulunan DayZ sunucusunda düşük FPS olduğu için denemek istedim, daha da düşürmekten başka bir halta yaramadı. Kendim yorum yapacak olursam uygulamayı kullanmak hiç pratik değil ve asıl yapmasını istediğim şey için almama rağmen yapamadı, beğenmedim.