Art The Clown

Üstün
Arkadaşlar, bu program ekran kartımı ekstra yorup ilerleyen zamanlarda ömrünü kısaltır mı?
GTX 1650 ekran kartı ile Cyberpunk için kullanmayı düşünüyorum bu programı.

Ekran kartını yormaz, zaten ekran kartına binen yükü azalttığı için FPS arttırıyor. Ancak ben ilk sürümlerini kullandığımda işe yaramamıştı. Almadan önce iki kere düşünün, işe yaramaz ise iade edin derim.
Yorar.

Arkadaşlar, bu program ekran kartımı ekstra yorup ilerleyen zamanlarda ömrünü kısaltır mı?
GTX 1650 ekran kartı ile Cyberpunk için kullanmayı düşünüyorum bu programı.
Cyberpunk'da kullanmaya ihtiyacınız yok.

Ekran kartını yormaz, zaten ekran kartına binen yükü azalttığı için FPS arttırıyor. Ancak ben ilk sürümlerini kullandığımda işe yaramamıştı. Almadan önce iki kere düşünün, işe yaramaz ise iade edin derim.
150TL bişey zaten hocam Türk parası ile ahım şahım bir şey ödemedim deneyeceğim işe yaramazsa dursun kütüphanem de lazım olur.

Cyberpunk'da kullanmaya ihtiyacınız yok
Bazı yerlerde 30 FPS altına düşüyor hocam o yüzden kullanmak istiyorum.

Çok az bir yük bindiriyor ekran kartına fakat ekran kartını yıpratması söz konusu değil. Sıcaklıklarınız normal ise içiniz rahat olsun ekstra bir yük yok sayılır.

150TL bir şey zaten hocam Türk parası ile ahım şahım bir şey ödemedim deneyeceğim işe yaramazsa dursun kütüphanem de lazım olur.

Bazı yerlerde 30 FPS altına düşüyor hocam o yüzden kullanmak istiyorum.

Hocam Lossless Scaling'de olan tüm teknolojiler zaten Cyberpunk'ın içinde var. FSR3 kalite ve kare oluşturma açın düzelir FPS değerleriniz. Tabii oyunu medium ayarlarda oynamanız lazım.