Lossless Scaling programı hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan John Moyer
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
Makaleler
1
Bu programı bu video ile ilk defa gördüm. Kullananlar var mı? Yararlı mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
İfadeler: Leo
Yıllardır ekran kartsız APU laptop kullanıcısı olarak mükemmel bir program. Bu program sayesinde Witcher 3'te normalde 20FPS alırken 40 FPS gibi oynuyordum. Olmazsa olmaz bir program.

Sırf videodaki elemanın iticiliği yüzünden program çalışmaz diyorum (!).

Adam kaç yıldır içerik üretiyor, YouTube Türkiye dünyasında sayılı insanlardan. Adamın videolarını elraenn ya da rraenee gibi yayıncılardan yayıncılarla birlikte izlediğine eminim.

Programa gelecek olursak satın almayı düşünüyorum, eski oyunlarda gerçekten yardımcı olabilir gibi duruyor.

Adam kaç yıldır içerik üretiyor, YouTube Türkiye dünyasında sayılı insanlardan. Adamın videolarını elraenn ya da rraenee gibi yayıncılardan yayıncılarla birlikte izlediğine eminim.
Bahsettiğiniz iki kişiyi de tanımıyorum, pek yayın izlediğim de söylenemez. Açıkçası YouTube'da da Türkçe izlediğim kanal sayılı. Sadece itici geldiğini belirttim, sevebilirsiniz elbet.

NOBK'un seviyesine çıkabilen oyun içerik üreticisi 1 elin parmağını geçmez, laf yok NOBK'a.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…