Sırf videodaki elemanın iticiliği yüzünden program çalışmaz diyorum (!).

Adam kaç yıldır içerik üretiyor, YouTube Türkiye dünyasında sayılı insanlardan. Adamın videolarını elraenn ya da rraenee gibi yayıncılardan yayıncılarla birlikte izlediğine eminim.

Programa gelecek olursak satın almayı düşünüyorum, eski oyunlarda gerçekten yardımcı olabilir gibi duruyor.

Adam kaç yıldır içerik üretiyor, YouTube Türkiye dünyasında sayılı insanlardan. Adamın videolarını elraenn ya da rraenee gibi yayıncılardan yayıncılarla birlikte izlediğine eminim.
Bahsettiğiniz iki kişiyi de tanımıyorum, pek yayın izlediğim de söylenemez. Açıkçası YouTube'da da Türkçe izlediğim kanal sayılı. Sadece itici geldiğini belirttim, sevebilirsiniz elbet. 🤷‍♂️

Programa gelecek olursak satın almayı düşünüyorum, eski oyunlarda gerçekten yardımcı olabilir gibi duruyor.
NOBK'un seviyesine çıkabilen oyun içerik üreticisi 1 elin parmağını geçmez, laf yok NOBK'a.