holypesimist

Çalışkan
Arkadaşlar, ben Diablo tarzı yani ARPG türü oyunları seviyorum.
Şu an Diablo oldukça pahalı olduğu için Lost Ark oynamayı düşünüyorum ancak oyun İngilizce ve benim İngilizcem çok iyi değil; bu konuda tereddüt yaşıyorum.

Lost Ark hâlâ oynanır durumda mı? İngilizce bilmeden oyundan keyif almak mümkün mü? Ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben arkadaşım ile oynamıştım en son. Sıkılana kadar beraber oynadık, sonra fark ettik sonsuz oyunlar bize göre değil. Eğer indirimde Diablo bulursanız satın alın bence. Diablo'da da sıkılana kadar oynadım ama o tür oyunlar bana göre değil. Ben Xbox Game Pass'dan oynamıştım orada duruyorsa bakabilirsiniz daha ucuza. Ayrıca kendi sitesinde daha ucuza geliyor indirim ile.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de kız arkadaşım ile oynadım ama Diablo IV çıktıktan sonra yüzüne bakmadım. Lost Ark'ta bir boss var, alan giriyorsun boss ortada yok. Önce boss'u bulacaksın... Bulunca da boss'un sağlık çizgisi yok :) Sonra dövüş esnasında kaçıyor bu boss bir daha bulman lazım. Üstelik bir de bunun süre kısıtlaması var 🤡

Grim Dawn oyna veya Path of Exile 2. PoE şu an EAda ama GD bitmiş bir oyun ve yıllardır 2.si bekleniyor. Ben saatlerde oynadım ve şunu diyeyim Diablo kadar iyi hatta belki daha iyi.