Max Caulfield Bilgin Katılım 18 Nisan 2024 Mesajlar 2.365 Makaleler 17 Çözümler 25 Beğeniler 2.152 Yer Arcadia Bay Bugün 14:50 #1 Merhaba arkadaşlar. Steam cüzdanımda $10.24 bakiye var. Lost Records: Bloom & Rage 9.49 dolara düşmüş. Oyunun yapımcısı orijinal Life is Strange 1'i de yapan DON'T NOD. Sizce alınır mı?
Merhaba arkadaşlar. Steam cüzdanımda $10.24 bakiye var. Lost Records: Bloom & Rage 9.49 dolara düşmüş. Oyunun yapımcısı orijinal Life is Strange 1'i de yapan DON'T NOD. Sizce alınır mı?
TRPCX Üyecik Katılım 4 Ekim 2026 Mesajlar 5 Beğeniler 1 Bugün 14:54 #2 Ben XBOX PC'de Game Pass ile oynadım.Life is Strange kadar olmasada idare eder.Tekniksel açıdan iyi ama hikayesi LiS kadar iyi değil.
Ben XBOX PC'de Game Pass ile oynadım.Life is Strange kadar olmasada idare eder.Tekniksel açıdan iyi ama hikayesi LiS kadar iyi değil.
KS KS Max Caulfield Bilgin Katılım 18 Nisan 2024 Mesajlar 2.365 Makaleler 17 Çözümler 25 Beğeniler 2.152 Yer Arcadia Bay 47 dakika önce #3 TRPCX dedi: Ben PC Game Pass ile oynadım. Life is Strange kadar olmasa da idare eder. Tekniksel açıdan iyi ama hikayesi LiS kadar iyi değil. Genişletmek için tıkla... Aldım gitti
TRPCX dedi: Ben PC Game Pass ile oynadım. Life is Strange kadar olmasa da idare eder. Tekniksel açıdan iyi ama hikayesi LiS kadar iyi değil. Genişletmek için tıkla... Aldım gitti