Lylo hakkındaki düşünceleriniz nedir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SF26
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 284
  • Etiketler Etiketler
    nedir
Baba sen felsefeci misin bu nece bir anlatımdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdiki zamanın ergenleri, hiçbir şey bilmiyor. Dümdüz yetiştikleri için çok rahatlar. Sülalem, neredeyse tamamı öğretmen ve görüşlerine göre "Sıfır Bilgi"yle geliyorlarmış. Zaten görülüyor. Ebeveynler, benden uzak dursun da ne yaparsa yapsın diyenler var. Ebeveynler galiba, "Zamanında beni çok sıkıştırdılar, beni söyl yetiştirdiler, çocukluğumu yaşayamadım" diyerek: "Saldım çayıra mevlam kayıra" şeklinde yetiştirilmeye başlandı. Binaenaleyh, kavram bilmeyen çok insan (birey değil insan; çünkü birey olmalarına asla izin verilmiyor) yetişmeye başladı ve hızla artıyor. "Para için evlenme, maaş birleştirmek için evlenme ve saire" sonucuna bir de kadınların "Çocuk için evlenme" seçeneği eklendiğinde çok saçma karmaşık bir boyuta çıkıyor.

İşin, trajikomik kısmı: "Kaçtıkları ya da kaçtığımız olgulara, çok hızlı yaklaşıyoruz. "Metabiliş"sel farkındalik önemlidir. Yapımı zordur, felsefe hayat kurtarır.
Kaynak

Baba sen felsefeci misin bu nece bir anlatımdır?
Estağfurullah! Ben! Hî'çim...

Görüntüler eskiden kalma diye biliyorum. Dava açtıysa sonuçlanmıştır. Neyse. Yayınlarla parayı bulmak varken 9-5 işte çalışıyor düşüncelerim bu kadar.

Görüntüler eskiden kalma diye biliyorum. Dava açtıysa sonuçlanmıştır. Neyse. Yayınlarla parayı bulmak varken 9-5 işte çalışıyor düşüncelerim bu kadar.
Sonuçlandıysa söke söke almıştır parasını, işinde gücünde devam ediyor hayatına. Bize laf söylemek düşmez.

Sonuçlandıysa söke söke almıştır parasını, işinde gücünde devam ediyor hayatına. Bize laf söylemek düşmez.
Herkesin yaptığı/yapacağı bir şey, anormal bir durum yok ki ama yine de yazık, ekmek parasını düzgün bir şekilde kazanmanın derdinde hâlâ. Olaylardan sonra Kendine açtığı yeni beyaz sayfayı X'deki 10 IQ'lu 3-5 ergen mahvetti. hayatında başarılar dilerim.

Hesabı açmayıp kendini hatırlatmaması lazımdı bence ama kendi kararı yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…