Detaylar
Kim cevapladı?Bence kutuyla düşürdüyseniz imkanı bile yok bozulmasının.
- Makaleler
- 4
Kutusuya düşürdüyseniz bir şey olacağını zannetmiyorum. M.2 SSD'de bir yamukluk yoksa kullanabilirsiniz. Hatta imkansız gibi bir şey bu.Kapalı kutu M.2 SSD'yi kutusu ile birlikte bel hizasından yere düşürdüm. Bozulmuş olma ihtimali var mı? Kalpten gidiyordum.![]()
Physic
Üstün
Sorun olacağını sanmam. O kutuda korumalı geliyorlar çoğunlukla.
or3m.d
Yetkin
Hafif bir donanım zaten, kutusu da varsa öyle düşerek bozulacak bir şey değil.Kapalı kutu M.2 SSD'yi kutusu ile birlikte bel hizasından yere düşürdüm. Bozulmuş olma ihtimali var mı? Kalpten gidiyordum.![]()
Bir şey olmaz. HDD'ler kadar hassas değil bu diskler.
Geraltın kılıcı
Üstün
Kapalı kutu M.2 SSD'yi kutusu ile birlikte bel hizasından yere düşürdüm. Bozulmuş olma ihtimali var mı? Kalpten gidiyordum.![]()
Efendim, M.2 SSD'imi yeni anakartıma taktığımda Bellek yuvası gibi bir yeri soğutucusu dolayısıyla çıktı. O anda bile çalışıyormuş. Windows yerine sürekli BIOS'a atınca bozulduğunu düşünüp ikiye ayırıp çöpe attım. Şu anda NV2 yerine Legend 700 aldım. 1-2 sene sonra Seageta'in M.2 SSD'lerinden birini alacağım.
Bozulmaz.
Harddiskler daha sağlamdır. Harddiskten veri kurtarırsın ama SSD'den veri kurtaramazsın.Bir şey olmaz. HDD'ler kadar hassas değil bu diskler.
Yeni konular
-
-
-
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-