Adrastos Başarılı İlk 1.000! Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 25 Çözümler 1 Beğeniler 29 Dün 22:51 #1 Oyunu başarıyla açıyorum, yeni sefer dediğimde yükleme ekranında çöküyor. Nasıl çözebilirim? Bir bakar mısınız hangileri çakışıyor? Native girerken bir problem yok, modlar aktif oynarken sorun yaşıyorum. Oyun sürümümü 1.4.5'e düşürdüm. Kurulu modlar: Neden çöküyor olabilir?
Oyunu başarıyla açıyorum, yeni sefer dediğimde yükleme ekranında çöküyor. Nasıl çözebilirim? Bir bakar mısınız hangileri çakışıyor? Native girerken bir problem yok, modlar aktif oynarken sorun yaşıyorum. Oyun sürümümü 1.4.5'e düşürdüm. Kurulu modlar: Neden çöküyor olabilir?
Neoxa Becerikli Hız Tutkunu Katılım 10 Nisan 2026 Mesajlar 310 Makaleler 21 Çözümler 4 Beğeniler 485 Yer TRABZON/OF Dün 23:34 #11 Hocam oyun modsuz açılıyor mu ? Artı 0 Eksi
KS KS Adrastos Başarılı İlk 1.000! Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 25 Çözümler 1 Beğeniler 29 Dün 23:35 #12 Neoxa dedi: Hocam oyun modsuz açılıyor mu ? Genişletmek için tıkla... Evet, modsuz açılıyor ve karakter oluşturup oynanabiliyor. Şimdi XorberaxLegacy ve Dismemberment ile girmeyi denedim sadece, bunlarda bir sorun yok. Hepsini teker teker aça aça test edeceğim bakalım. Artı 0 Eksi
Neoxa dedi: Hocam oyun modsuz açılıyor mu ? Genişletmek için tıkla... Evet, modsuz açılıyor ve karakter oluşturup oynanabiliyor. Şimdi XorberaxLegacy ve Dismemberment ile girmeyi denedim sadece, bunlarda bir sorun yok. Hepsini teker teker aça aça test edeceğim bakalım.
Neoxa Becerikli Hız Tutkunu Katılım 10 Nisan 2026 Mesajlar 310 Makaleler 21 Çözümler 4 Beğeniler 485 Yer TRABZON/OF Dün 23:39 #13 Hocam son bir şey istiycem Harmony ButterLib UIExtenderEx MCM Bunlar açık kalsın diğerlerini kapatın Artı 0 Eksi
KS KS Adrastos Başarılı İlk 1.000! Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 25 Çözümler 1 Beğeniler 29 Dün 23:40 #14 Sanırım buldum hocam Cheats modunu açınca çöktü şu an, onsuz diğer modları açmayı deneyeceğim. Artı 0 Eksi
Neoxa Becerikli Hız Tutkunu Katılım 10 Nisan 2026 Mesajlar 310 Makaleler 21 Çözümler 4 Beğeniler 485 Yer TRABZON/OF Bugün 00:07 #15 Halledebildiniz mi hocam. Artı 0 Eksi
Onursandros Becerikli Katılım 28 Ağustos 2025 Mesajlar 111 Çözümler 3 Beğeniler 47 29 dakika önce #16 Adrastos dedi: Sanırım buldum hocam Cheats modunu açınca çöktü şu an, onsuz diğer modları açmayı deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Çözüm bulamadıysanız achievement unblockerı kapatıp dener misiniz? Artı 0 Eksi
Adrastos dedi: Sanırım buldum hocam Cheats modunu açınca çöktü şu an, onsuz diğer modları açmayı deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Çözüm bulamadıysanız achievement unblockerı kapatıp dener misiniz?