Dora ŞAN

Başarılı
Makaleler
1
Yer
Bursa
Merhabalar,
Bildiğiniz üzere İBB Wi-Fi, otobüsler, parklar ve meydanlar gibi yerlerde mevcut. Ben de her gün M4 metro hattını kullanıyorum ve telefon çekmediği için İBB Wi-Fi kullanıyorum. Diğer metro hatlarında da bu hizmet var diye biliyorum hatta SDN'nin 2021 yılında bunun için M2 hattında yaptığı bir video var ancak M2 hattında bindiğimde İBB Wi-Fi görünmüyor. Bunun nedeni nedir, acaba benim bindiğim araçlarda mı yoktu yoksa M2 hattındaki internet hizmeti iptal mi edildi?

Merhabalar,
Bildiğiniz üzere İBB Wi-Fi, otobüsler, parklar ve meydanlar gibi yerlerde mevcut. Ben de her gün M4 metro hattını kullanıyorum ve telefon çekmediği için İBB Wi-Fi kullanıyorum. Diğer metro hatlarında da bu hizmet var diye biliyorum hatta SDN'nin 2021 yılında bunun için M2 hattında yaptığı bir video var ancak M2 hattında bindiğimde İBB Wi-Fi görünmüyor. Bunun nedeni nedir, acaba benim bindiğim araçlarda mı yoktu yoksa M2 hattındaki internet hizmeti iptal mi edildi?
M2 metrosunda İBB Wi-Fi hizmetinin mevcut olup olmadığını kontrol etmek ve sorunuzu çözmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

1. Metro Araçlarını Kontrol Edin: M2 hattında kullanılan metro araçların bazıları Wi-Fi donanımına sahip olmayabilir. Dolayısıyla, farklı araçlarda Wi-Fi hizmetinin olup olmadığını kontrol edin.

2. Diğer Yolcularla İletişim Kurun: M2 hattını kullanan diğer yolcularla konuşarak, onların bu Wi-Fi hizmetini görüp görmediğini öğrenin.

3. İBB Resmi Kaynaklarını İnceleyin: İBB'nin resmi web sitesi veya sosyal medya hesaplarından M2 hattındaki Wi-Fi hizmetiyle ilgili güncellemeleri kontrol edin.

4. Ulaşım İletişim Hattı ile İletişime Geçin: İBB ulaşım çağrı merkezini arayarak veya e-posta ile iletişime geçerek M2 hattındaki Wi-Fi hizmetinin durumu hakkında bilgi isteyin.

5. Wi-Fi Ayarlarını Kontrol Edin: Telefonunuzun Wi-Fi ayarlarını kontrol ederek, cihazınızda Wi-Fi'nin açık olduğundan ve İBB Wi-Fi’nin görünürlük ayarlarının doğru yapılandırıldığından emin olun.

Eğer yukarıdaki adımlarda sorununuza yanıt bulamazsanız, daha fazla yardımcı olabilmemiz için lütfen hangi metro aracı veya istasyonları kullandığınızı belirtin.