M2 Metrosunda İBB Wi-Fi hizmeti iptal mi edildi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dora ŞAN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 153
  • Etiketler Etiketler
    wi-fi

Dora ŞAN

Başarılı
Makaleler
1
Yer
Bursa
Merhabalar,
Bildiğiniz üzere İBB Wi-Fi, otobüsler, parklar ve meydanlar gibi yerlerde mevcut. Ben de her gün M4 metro hattını kullanıyorum ve telefon çekmediği için İBB Wi-Fi kullanıyorum. Diğer metro hatlarında da bu hizmet var diye biliyorum hatta SDN'nin 2021 yılında bunun için M2 hattında yaptığı bir video var ancak M2 hattında bindiğimde İBB Wi-Fi görünmüyor. Bunun nedeni nedir, acaba benim bindiğim araçlarda mı yoktu yoksa M2 hattındaki internet hizmeti iptal mi edildi?

M2 metrosunda İBB Wi-Fi hizmetinin mevcut olup olmadığını kontrol etmek ve sorunuzu çözmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

1. Metro Araçlarını Kontrol Edin: M2 hattında kullanılan metro araçların bazıları Wi-Fi donanımına sahip olmayabilir. Dolayısıyla, farklı araçlarda Wi-Fi hizmetinin olup olmadığını kontrol edin.

2. Diğer Yolcularla İletişim Kurun: M2 hattını kullanan diğer yolcularla konuşarak, onların bu Wi-Fi hizmetini görüp görmediğini öğrenin.

3. İBB Resmi Kaynaklarını İnceleyin: İBB'nin resmi web sitesi veya sosyal medya hesaplarından M2 hattındaki Wi-Fi hizmetiyle ilgili güncellemeleri kontrol edin.

4. Ulaşım İletişim Hattı ile İletişime Geçin: İBB ulaşım çağrı merkezini arayarak veya e-posta ile iletişime geçerek M2 hattındaki Wi-Fi hizmetinin durumu hakkında bilgi isteyin.

5. Wi-Fi Ayarlarını Kontrol Edin: Telefonunuzun Wi-Fi ayarlarını kontrol ederek, cihazınızda Wi-Fi'nin açık olduğundan ve İBB Wi-Fi’nin görünürlük ayarlarının doğru yapılandırıldığından emin olun.

Eğer yukarıdaki adımlarda sorununuza yanıt bulamazsanız, daha fazla yardımcı olabilmemiz için lütfen hangi metro aracı veya istasyonları kullandığınızı belirtin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…