Milas Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 4.292 Makaleler 11 Çözümler 54 Beğeniler 5.305 Yer Japonya, Fukuoka 8 Ekim 2025 #1 Cumhuriyet Halk Partisi'nin yapacağını eylem nedeniyle, M2 Şişli girişi geçici olarak kapatıldı. Şişli'de işi olanların bilgisine. Şişli-Mecidiyeköy istasyonu aktif, sadece Şişli girişi kapalı. Yapabilecekleri tek şey metro girişlerini kapatmak sanırım. Son düzenleme: 8 Ekim 2025
Cumhuriyet Halk Partisi'nin yapacağını eylem nedeniyle, M2 Şişli girişi geçici olarak kapatıldı. Şişli'de işi olanların bilgisine. Şişli-Mecidiyeköy istasyonu aktif, sadece Şişli girişi kapalı. Yapabilecekleri tek şey metro girişlerini kapatmak sanırım.
SF26 Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 7.683 Çözümler 14 Beğeniler 7.797 8 Ekim 2025 #2 Milas dedi: Cumhuriyet Halk Partisi'nin yapacağını eylem nedeniyle, M2 Şişli girişi geçici olarak kapatıldı. Şişli'de işi olanların bilgisine. Şişli-Mecidiyeköy istasyonu aktif, sadece Şişli girişi kapalı. Yapabilecekleri tek şey metro girişlerini kapatmak sanırım. Genişletmek için tıkla... Oradaki tıkanıklık 3 katı olmuştur şimdi,
Milas dedi: Cumhuriyet Halk Partisi'nin yapacağını eylem nedeniyle, M2 Şişli girişi geçici olarak kapatıldı. Şişli'de işi olanların bilgisine. Şişli-Mecidiyeköy istasyonu aktif, sadece Şişli girişi kapalı. Yapabilecekleri tek şey metro girişlerini kapatmak sanırım. Genişletmek için tıkla... Oradaki tıkanıklık 3 katı olmuştur şimdi,
KS KS Milas Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 4.292 Makaleler 11 Çözümler 54 Beğeniler 5.305 Yer Japonya, Fukuoka 8 Ekim 2025 #3 SF26 dedi: Oradaki tıkanıklık 3 katı olmuştur şimdi, Genişletmek için tıkla... Evet, metroya çok zor girdim. Her yer polis, sivil, trafik ve TOMA doluydu.
SF26 dedi: Oradaki tıkanıklık 3 katı olmuştur şimdi, Genişletmek için tıkla... Evet, metroya çok zor girdim. Her yer polis, sivil, trafik ve TOMA doluydu.
Batuşş Uzman Katılım 27 Şubat 2025 Mesajlar 343 Beğeniler 142 Yer Linus Torvalds'ın Evi 8 Ekim 2025 #4 Abi İstanbul'da nasıl yaşıyorsunuz bilmiyorum sizi aşırı kalabalık orada yaşayan herkese Allah sabır versin. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ekim 2025
Abi İstanbul'da nasıl yaşıyorsunuz bilmiyorum sizi aşırı kalabalık orada yaşayan herkese Allah sabır versin.
SF26 Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 7.683 Çözümler 14 Beğeniler 7.797 8 Ekim 2025 #5 Batuşş dedi: Abi İstanbul'da nasıl yaşıyorsunuz bilmiyorum sizi aşırı kalabalık orada yaşayan herkese Allah sabır versin. Genişletmek için tıkla... %120 enflasyonla nasıl yaşıyorsak öyle yaşıyoruz.
Batuşş dedi: Abi İstanbul'da nasıl yaşıyorsunuz bilmiyorum sizi aşırı kalabalık orada yaşayan herkese Allah sabır versin. Genişletmek için tıkla... %120 enflasyonla nasıl yaşıyorsak öyle yaşıyoruz.
Batuşş Uzman Katılım 27 Şubat 2025 Mesajlar 343 Beğeniler 142 Yer Linus Torvalds'ın Evi 8 Ekim 2025 #6 SF26 dedi: %120 enflasyonla nasıl yaşıyorsak öyle yaşıyoruz. Genişletmek için tıkla... Abow.