M800 Ultra + ace storm kullanan FPS oyuncuları için hangi skatez uygun?

Hocam görünen o ki gerçekten bilgilisiniz okudum ve erimeyecegine inanıyorum obsidyen skatezin.
Ace storm almayı düşünüyorum, soa Speed'den sonra 2. sırada geliyor sanırım sonra soa hybrid ancak Speed yüzeye benzemesi için ace storm alacağım önerdiğiniz skatezleri Swar'ın videosunda izledim jade veya glass bir skatez alırsam kontrol edemem diye düşünüyorum ortalama obsidyen red dot ve obsidyen mor dot daha iyi olur diye düşündüm.

Ya hocam diyelim ki skatezler gerçekten eridi. Zaten içinden 40 tane dot çıkıyor tekrar yerine koyabilirsiniz. Eğer kontrol edemeyeceğinizi düşünüyorsanız obsidyen alabilirsiniz.

Ya hocam diyelim ki skatezler gerçekten eridi. Zaten içinden 40 tane dot çıkıyor tekrar yerine koyabilirsiniz. Eğer kontrol edemeyeceğinizi düşünüyorsanız obsidyen alabilirsiniz.

Gri 50x50 rengini almayı düşünüyorum ama ne kadar beklerim hiç bilmiyorum setup'ım full beyaz kasa monitör hariç çok bekler miyim acaba?

İlk yanıtımın pek açıklayıcı olmadığının farkındayım ekleme yapayım.

Erime olarak bahsettiğim şey skatezin kısa sürede ömrünü yitirmesi kullanılamaz hale gelmesi, fakat açıkça belirttim özellikle noktasal kontrol sağlamam grreken oyunlarda istem dışı olarak mouse sağ Click tarafına üstten fazladan baskı uyguluyorum ve bu yüzden sürtünme üst seviyelere çıkıyor skatez eriyor dümdüz oluyor.

Vaktim olursa yeni/eski şeklinde fotoğraf yüklerim.

Skatezin eridiğini/dümdüz olduğunu ilk fareyi sağ tarafa çevirirken çıkan zımpara tarzı sesten anladım bariz şekilde skatez kalınlığı azalmış ve alt plastik mouse Pad'e temas ediyordu.

Belki benimki istisnai bir durumdur, belki de benim gibi bu durumu yaşayanlar sorunlarını paylaşmamışlardır bilemiyorum.

Eğer benim gibi fareye üst taraftan baskı uygulayarak kullanan bir insan iseniz dot skatez memnun etmeyebilir.

İyice baskı uygularsam belki 1000 derecelere çıkabilir

Skatezi iade etmeyi denediniz mi?

Dot obsidyen skatezler geldi tam olarak nereye yapıştırmalıyım?

Dot obsidyen skatezler geldi tam olarak nereye yapıştırmalıyım?

Eki Görüntüle 243680

O büyük noktalar var ya sağ üst sol üst altta falan oralara koyabilirsin. Ortada sensörün olduğu yere koyma. Ayrıca vida deliği varsa oraları kapatma.

Şimdilik 4 tanesini takarak dene sağ üst sol üst köşe sağ alt ve sol alt köşelere birar tane koy. Çok fark hissetmezsen artırırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…