O büyük noktalar vida delikleri hocam

1777105410377.webp

O büyük noktalar vidalı mı? Resimde pek bir şey gözükmüyor ama.

Oda olur. Mantığını anladığınız sürece sıkıntı olmaz. Sensöre ve vidalara koymayın onun dışında dengeli şekilde istediğiniz gibi koyabilirsiniz.

Başkaları da sensörde ki skatezi sökün vida delikleri üzerine yukarı 2 aşağı 3 koyun dedi.

1777128972292.webp

Oda olur. Mantığını anladığınız sürece sıkıntı olmaz. Sensöre ve vidalara koymayın onun dışında dengeli şekilde istediğiniz gibi koyabilirsiniz.

Skatesleri 3 yukarı 3 aşağı olacak şekilde taktım ama sağdan sola uzun kaydırmada sürtünme hissi yaşıyorum normal mi?

Son düzenleme:
Başkaları da sensörde ki skatezi sökün vida delikleri üzerine yukarı 2 aşağı 3 koyun dedi.

Eki Görüntüle 243756

Skatesleri 3 yukarı 3 aşağı olacak şekilde taktım ama sağdan sola uzun kaydırmada sürtünme hissi yaşıyorum normal mi?

Değil. Nereye taktınız?

Eki Görüntüle 243756

Vida deliklerine takmayın.

Eki Görüntüle 243683

O büyük noktalar vidalı mı? Resimde pek bir şey gözükmüyor ama.

Hocam ben yanlış sormuşum sanırım. Ben o büyük deliklerin içi vidalı sanıyordum. Resimde bir şey gözükmüyor diye söylemişim zaten o yüzden öyle oraları vidali sandım vidanın üzerine koymayın dedim.

Nasıl bir sürtünme? Yana kaydırırken mi sürtünüyor sadece? @omerk_k

Son düzenleme: