KS KS omerk_k Uzman Katılım 8 Mart 2025 Mesajlar 224 Beğeniler 66 25 Nisan 2026 #21 tolga69 dedi: O büyük noktalar var ya sağ üst sol üst altta falan oralara koyabilirsin. Ortada sensörün olduğu yere koyma. Ayrıca vida deliği varsa oraları kapatma. Eki Görüntüle 243682 Şimdilik 4 tanesini takarak dene sağ üst sol üst köşe sağ alt ve sol alt köşelere birar tane koy. Çok fark hissetmezsen artırırsın. Genişletmek için tıkla... O büyük noktalar vida delikleri hocam
tolga69 dedi: O büyük noktalar var ya sağ üst sol üst altta falan oralara koyabilirsin. Ortada sensörün olduğu yere koyma. Ayrıca vida deliği varsa oraları kapatma. Eki Görüntüle 243682 Şimdilik 4 tanesini takarak dene sağ üst sol üst köşe sağ alt ve sol alt köşelere birar tane koy. Çok fark hissetmezsen artırırsın. Genişletmek için tıkla... O büyük noktalar vida delikleri hocam
T tolga69 Uzman Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 520 Beğeniler 319 25 Nisan 2026 #22 omerk_k dedi: O büyük noktalar vida delikleri hocam Genişletmek için tıkla... O büyük noktalar vidalı mı? Resimde pek bir şey gözükmüyor ama.
omerk_k dedi: O büyük noktalar vida delikleri hocam Genişletmek için tıkla... O büyük noktalar vidalı mı? Resimde pek bir şey gözükmüyor ama.
KS KS omerk_k Uzman Katılım 8 Mart 2025 Mesajlar 224 Beğeniler 66 25 Nisan 2026 #23 tolga69 dedi: Eki Görüntüle 243683 O büyük noktalar vidalı mı? Resimde pek bir şey gözükmüyor ama. Genişletmek için tıkla... Evet vida delikleri
tolga69 dedi: Eki Görüntüle 243683 O büyük noktalar vidalı mı? Resimde pek bir şey gözükmüyor ama. Genişletmek için tıkla... Evet vida delikleri
T tolga69 Uzman Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 520 Beğeniler 319 25 Nisan 2026 #24 omerk_k dedi: Evet vida delikleri Genişletmek için tıkla... Şöyle deneyin.
KS KS omerk_k Uzman Katılım 8 Mart 2025 Mesajlar 224 Beğeniler 66 25 Nisan 2026 #25 tolga69 dedi: Eki Görüntüle 243685 Şöyle deneyin. Genişletmek için tıkla... Ben üste 2 alta 3 şeklinde düşünmüştüm ama
tolga69 dedi: Eki Görüntüle 243685 Şöyle deneyin. Genişletmek için tıkla... Ben üste 2 alta 3 şeklinde düşünmüştüm ama
T tolga69 Uzman Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 520 Beğeniler 319 25 Nisan 2026 #26 omerk_k dedi: Ben üste 2 alta 3 şeklinde düşünmüştüm ama Genişletmek için tıkla... Oda olur. Mantığını anladığınız sürece sıkıntı olmaz. Sensöre ve vidalara koymayın onun dışında dengeli şekilde istediğiniz gibi koyabilirsiniz.
omerk_k dedi: Ben üste 2 alta 3 şeklinde düşünmüştüm ama Genişletmek için tıkla... Oda olur. Mantığını anladığınız sürece sıkıntı olmaz. Sensöre ve vidalara koymayın onun dışında dengeli şekilde istediğiniz gibi koyabilirsiniz.
KS KS omerk_k Uzman Katılım 8 Mart 2025 Mesajlar 224 Beğeniler 66 25 Nisan 2026 #27 tolga69 dedi: Oda olur. Mantığını anladığınız sürece sıkıntı olmaz. Sensöre ve vidalara koymayın onun dışında dengeli şekilde istediğiniz gibi koyabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Başkaları da sensörde ki skatezi sökün vida delikleri üzerine yukarı 2 aşağı 3 koyun dedi. tolga69 dedi: Oda olur. Mantığını anladığınız sürece sıkıntı olmaz. Sensöre ve vidalara koymayın onun dışında dengeli şekilde istediğiniz gibi koyabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Skatesleri 3 yukarı 3 aşağı olacak şekilde taktım ama sağdan sola uzun kaydırmada sürtünme hissi yaşıyorum normal mi? Son düzenleme: 25 Nisan 2026
tolga69 dedi: Oda olur. Mantığını anladığınız sürece sıkıntı olmaz. Sensöre ve vidalara koymayın onun dışında dengeli şekilde istediğiniz gibi koyabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Başkaları da sensörde ki skatezi sökün vida delikleri üzerine yukarı 2 aşağı 3 koyun dedi. tolga69 dedi: Oda olur. Mantığını anladığınız sürece sıkıntı olmaz. Sensöre ve vidalara koymayın onun dışında dengeli şekilde istediğiniz gibi koyabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Skatesleri 3 yukarı 3 aşağı olacak şekilde taktım ama sağdan sola uzun kaydırmada sürtünme hissi yaşıyorum normal mi?
T tolga69 Uzman Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 520 Beğeniler 319 25 Nisan 2026 #28 omerk_k dedi: Başkaları da sensörde ki skatezi sökün vida delikleri üzerine yukarı 2 aşağı 3 koyun dedi. Eki Görüntüle 243756 Skatesleri 3 yukarı 3 aşağı olacak şekilde taktım ama sağdan sola uzun kaydırmada sürtünme hissi yaşıyorum normal mi? Genişletmek için tıkla... Değil. Nereye taktınız? omerk_k dedi: Başkaları da sensörde ki skatezi sökün vida delikleri üzerine yukarı 2 aşağı 3 koyun dedi. Eki Görüntüle 243756 Skatesleri 3 yukarı 3 aşağı olacak şekilde taktım ama sağdan sola uzun kaydırmada sürtünme hissi yaşıyorum normal mi? Genişletmek için tıkla... Vida deliklerine takmayın.
omerk_k dedi: Başkaları da sensörde ki skatezi sökün vida delikleri üzerine yukarı 2 aşağı 3 koyun dedi. Eki Görüntüle 243756 Skatesleri 3 yukarı 3 aşağı olacak şekilde taktım ama sağdan sola uzun kaydırmada sürtünme hissi yaşıyorum normal mi? Genişletmek için tıkla... Değil. Nereye taktınız? omerk_k dedi: Başkaları da sensörde ki skatezi sökün vida delikleri üzerine yukarı 2 aşağı 3 koyun dedi. Eki Görüntüle 243756 Skatesleri 3 yukarı 3 aşağı olacak şekilde taktım ama sağdan sola uzun kaydırmada sürtünme hissi yaşıyorum normal mi? Genişletmek için tıkla... Vida deliklerine takmayın.
KS KS omerk_k Uzman Katılım 8 Mart 2025 Mesajlar 224 Beğeniler 66 25 Nisan 2026 #29 tolga69 dedi: Değil. Nereye taktınız? Vida deliklerine takmayın. Genişletmek için tıkla... Vida deliği diyorsunuz her yer delik...
tolga69 dedi: Değil. Nereye taktınız? Vida deliklerine takmayın. Genişletmek için tıkla... Vida deliği diyorsunuz her yer delik...
T tolga69 Uzman Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 520 Beğeniler 319 25 Nisan 2026 #30 tolga69 dedi: Eki Görüntüle 243683 O büyük noktalar vidalı mı? Resimde pek bir şey gözükmüyor ama. Genişletmek için tıkla... Hocam ben yanlış sormuşum sanırım. Ben o büyük deliklerin içi vidalı sanıyordum. Resimde bir şey gözükmüyor diye söylemişim zaten o yüzden öyle oraları vidali sandım vidanın üzerine koymayın dedim. omerk_k dedi: Vida deliği diyorsunuz her yer delik... Eki Görüntüle 243767 Genişletmek için tıkla... Nasıl bir sürtünme? Yana kaydırırken mi sürtünüyor sadece? @omerk_k Son düzenleme: 25 Nisan 2026
tolga69 dedi: Eki Görüntüle 243683 O büyük noktalar vidalı mı? Resimde pek bir şey gözükmüyor ama. Genişletmek için tıkla... Hocam ben yanlış sormuşum sanırım. Ben o büyük deliklerin içi vidalı sanıyordum. Resimde bir şey gözükmüyor diye söylemişim zaten o yüzden öyle oraları vidali sandım vidanın üzerine koymayın dedim. omerk_k dedi: Vida deliği diyorsunuz her yer delik... Eki Görüntüle 243767 Genişletmek için tıkla... Nasıl bir sürtünme? Yana kaydırırken mi sürtünüyor sadece? @omerk_k