Şarja taktım her şey normaldi. Şarjı fullendi ve çıkardım. Hiç ellemedim ve 2 dakika sonra çalışmamaya başladı. Dongleyi tak çıkart yaptım olmadı, kabolu modda denedim yine olmadı. Şarjda iken çalışıyordu bir sorun yoktu bu arada. Amazon'dan almıştım 1 sene önce. Ne yapılabilir? Alttaki tuşlara basıyorum tepki yok. Bozuldu diye düşünüyorum. Fakat bir anda bozulması garip geldi açıkçası.
Eki Görüntüle 145531
Denemiştim ama son kez Bluetooth modundan 2.4 GHz moduna çekince çalışmaya başladı. Konu kilit.
M800 Ultra farenizle ilgili sorunlarınızı çözmek için şu adımları izleyebilirsiniz:
1.
Bağlantı Kontrolü:
- Fareniz Bluetooth modunda çalışıyor mu? Eğer Bluetooth ile bağlanıyorsanız, bilgisayarınızın Bluetooth ayarlarında farenin bağlı olduğunu kontrol edin.
- Dongle'ın bilgisayarın USB portuna düzgün bir şekilde takıldığından emin olun.
2.
Farenin Modunu Kontrol Edin:
- Farenin altındaki anahtar ile Bluetooth yerine 2.4 GHz moduna geçiş yapmayı tekrar deneyin. Bu şekilde çalışıyorsa, cihaz bir geçiş sorunu yaşıyor olabilir.
3.
Tam Kapatma ve Yeniden Açma:
- Farenizi tamamen kapatın, birkaç saniye bekleyin ve tekrar açın. Bu, bir yazılım hatasını gidermeye yardımcı olabilir.
4.
Sürücü Güncellemeleri:
- Bilgisayarınızın dongle sürücülerinin güncel olup olmadığını kontrol edin. Gerekirse üreticinin web sitesinden en son sürümleri indirin ve yükleyin.
5.
Farklı USB Portlarını Deneyin:
- Dongle’ı farklı bir USB portuna takmayı deneyin. Bazen USB portlarındaki sorunlar nedeniyle bağlantı sağlanamayabilir.
6.
Fabrika Ayarlarına Sıfırlama:
- Eğer farenin genel performansında bir sorun varsa, üretici talimatlarına göre farenizi fabrika ayarlarına sıfırlayın (varsa).
7.
Gerekirse Destek Alın:
- Eğer yukarıdaki adımlar işe yaramazsa, cihazın garanti süresi varsa Amazon ya da satın aldığınız yerle iletişime geçin.
Eğer önceki tartışmaya göre fareniz şu anda 2.4 GHz modunda çalışıyorsa, bu çözüm geçici olabilir ve çalışma durumunu izlemeye devam edin.