SHERLOCKED
Başarılı
Beğenmeme atanlar espriyi anlamadı muhtemelen.
Beğenmeme atanlar espriyi anlamadı muhtemelen.
Maçı izlemedim yeni açtım ama dediğim gibi gidiyor herhaldeBu İngilizler deplasmanda iyi oynamıyor sanki. O açıdan GS'nin onlara baya sıkıntı yaşatacağını düşünüyorum.
Skor olarak 2-1 alırız.
Holigan, troll artık ne dersen de onlara. Benim iş yerinde GS li bir arkadaş vardı. Bana siz içinizden yenilmesini istersiniz demiştiLiverpool’a basari dileyen Turklerin dilekleri tutmadi. Makara konusu oldular simdi iyi mi? Ne hikmetse formada olan Turk bayragina karsi bile saygilari yoktu. Neyse sizin takiminiza da basarilar icimizdeki Liverpoll’lular.
Başka takımları karıştırmasak mı? Sonuçta buraya gelip yazan destekleyen Fenerliler de olabilir değil mi? O yüzden genelleme yapmadan yazmak lazım.Derbiden sadece 3 gün sonra liverpoolu deviriyoruz. Fenerliler de samsuna come back atsın. Güzel ağlarlar şimdi.
Vallahi romantizm pesinde degilim ancak Avrupa’da oynanan maclarda her zaman Turk takimlarini tutarim. Rakibine basari dilesem kendimi kotu hissederim mesela.Holigan, troll artık ne dersen ne onlara. Benim iş yerinde GS li bir arkadaş vardı. Bana siz içinizden yenilmesini istersiniz demiştiAnladım ki kendi öyle düşündüğü için bana da öyle söyledi. O yüzden çok ciddiye almamak lazım.
Başka takımları karıştırmasak mı? Sonuçta buraya gelip yazan destekleyen fenerliler de olabilir değil mi? O yüzden genelleme yapmadan yazmak lazım.