eternatus Becerikli Katılım 16 Ocak 2026 Mesajlar 385 Çözümler 4 Beğeniler 264 2 Mayıs 2026 #11 Galatasaray yenip şampiyon olursa yeni sezon puan farkı sıfır olacak.
Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.742 Çözümler 9 Beğeniler 2.675 Yer KKTC | Gazimağusa 2 Mayıs 2026 #12 ONDEARTH dedi: Bugün kaybeder haftaya evinde şampiyonluk kutlar. Genişletmek için tıkla... Bu adam olayı çözmüş.
ONDEARTH dedi: Bugün kaybeder haftaya evinde şampiyonluk kutlar. Genişletmek için tıkla... Bu adam olayı çözmüş.
ONDEARTH Uzman Katılım 30 Kasım 2024 Mesajlar 451 Çözümler 1 Beğeniler 263 2 Mayıs 2026 #13 ONDEARTH dedi: Bugün kaybeder haftaya evinde şampiyonluk kutlar. Genişletmek için tıkla... Doğru tahmin ettim, böyle olacağı kesindi gözümde. Ethem Efe dedi: Bu adam olayı çözmüş. Genişletmek için tıkla... Tam da yazıyordum haha.
ONDEARTH dedi: Bugün kaybeder haftaya evinde şampiyonluk kutlar. Genişletmek için tıkla... Doğru tahmin ettim, böyle olacağı kesindi gözümde. Ethem Efe dedi: Bu adam olayı çözmüş. Genişletmek için tıkla... Tam da yazıyordum haha.
Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.742 Çözümler 9 Beğeniler 2.675 Yer KKTC | Gazimağusa 2 Mayıs 2026 #14 ONDEARTH dedi: Doğru tahmin ettim, böyle olacağı kesindi gözümde. Tam da yazıyordum haha. Genişletmek için tıkla... Neyse, zaten o kadar takım tutan birisi değildim amedspor olayından sonra iyice hevesim kaçtı. ONDEARTH dedi: Doğru tahmin ettim, böyle olacağı kesindi gözümde. Tam da yazıyordum haha. Genişletmek için tıkla... Bağırdım, bu adam senden daha iyi çözmüş işi
ONDEARTH dedi: Doğru tahmin ettim, böyle olacağı kesindi gözümde. Tam da yazıyordum haha. Genişletmek için tıkla... Neyse, zaten o kadar takım tutan birisi değildim amedspor olayından sonra iyice hevesim kaçtı. ONDEARTH dedi: Doğru tahmin ettim, böyle olacağı kesindi gözümde. Tam da yazıyordum haha. Genişletmek için tıkla... Bağırdım, bu adam senden daha iyi çözmüş işi
ONDEARTH Uzman Katılım 30 Kasım 2024 Mesajlar 451 Çözümler 1 Beğeniler 263 2 Mayıs 2026 #15 Ethem Efe dedi: Neyse, zaten o kadar takım tutan birisi değildim amedspor olayından sonra iyice hevesim kaçtı. Bağırdım, bu adam senden daha iyi çözmüş işi Eki Görüntüle 245569Eki Görüntüle 245570 Genişletmek için tıkla... Hesabi icardi yönetiyor bence haha.
Ethem Efe dedi: Neyse, zaten o kadar takım tutan birisi değildim amedspor olayından sonra iyice hevesim kaçtı. Bağırdım, bu adam senden daha iyi çözmüş işi Eki Görüntüle 245569Eki Görüntüle 245570 Genişletmek için tıkla... Hesabi icardi yönetiyor bence haha.
Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.742 Çözümler 9 Beğeniler 2.675 Yer KKTC | Gazimağusa 2 Mayıs 2026 #16 ONDEARTH dedi: Hesabi icardi yönetiyor bence haha. Genişletmek için tıkla... Düşünsene bir de oluyormuş; ulan ne gülerim ya. Neyse, Galatasaray'ı şimdiden tebrik ederim. Gerçi tüm takımlar birbirinden rezil, orası ayrı konu da...
ONDEARTH dedi: Hesabi icardi yönetiyor bence haha. Genişletmek için tıkla... Düşünsene bir de oluyormuş; ulan ne gülerim ya. Neyse, Galatasaray'ı şimdiden tebrik ederim. Gerçi tüm takımlar birbirinden rezil, orası ayrı konu da...