Mac mini M6 vs MacBook Neo 512 GB

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gustavo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 48

gustavo

Üstün
Makaleler
5
Yer
Türkiye
Genel olarak hemen hemen benzer fiyattalar. Hangisi daha fiyat performans, uzun vadede hangisi daha mantıklı ve önerebileceğiniz benzer bütçede alternatif var mı?

F/P bilgisayar adı altında satılan bir ürünün Mac Mini'leri geçmesi pek olası değil. İkisi de taşınabilir ama birisi bildiğin dizüstü cihaz. Ben olsam imkan varsa M6 alırdım. 2nm çiple geliyor.

Biri masaüstü biri dizüstü bir ürün bence ikisi arasındaki ihtiyaç farkı gayet açık. Karşılaştırılabilecek ürünler değiller.

Genel olarak ikisinde nispeten taşınabilir olduğu için pek kullanım senaryosu farkı yaşayacağımı sanmıyorum ama genel olarak masaüstü kullanımda.

Genel olarak hemen hemen benzer fiyattalar. Hangisi daha fiyat performans, uzun vadede hangisi daha mantıklı ve önerebileceğiniz benzer bütçede alternatif var mı?
Macbook neo 512 sıfır açılmamış kutu piyasada 30-35 bine bulunuyor, ben 256gb sıfır 28 bine aldım 3 hafta önce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…