Çözüldü Mac mini Windows 11 kurulur mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Merhaba arkadaşlar.

Şu an fiyatı uygunken Mac mini satın almak istiyorum M4 işlemcili. Ancak bir Windows cihaza ihtiyacım var açıkçası. Windows 11 ARM sürümünü indirerek Mac mini üzerinde çalıştırma imkanım var mı? Var ise nasıl yapabilirim? Sanal makine üzerinde çalıştırmak istemiyorum ama. Doğrudan cihaz içerisinde çalıştırabilir miyim?

Çözüm
Doğrudan çalıştırma mümkün değil zira Apple cihazın sürücülerini windows için vermedi. Verse bile epey zaman alacağını düşünüyorum.

Şu anda üç seçeneğiniz var:
  • VMware
  • Parallels
  • UTM
En iyisi Parallels. Ha bir de Crossover var ama o bambaşka bir şey.

Doğrudan çalıştırma mümkün değil zira Apple cihazın sürücülerini windows için vermedi. Verse bile epey zaman alacağını düşünüyorum.

Şu anda üç seçeneğiniz var:
  • VMware
  • Parallels
  • UTM
En iyisi Parallels. Ha bir de Crossover var ama o bambaşka bir şey.

Artı -1 Eksi
Çözüm

Teşekkür ederim, peki VMware Fusion veya utm ile kurduğumda Windows'u ne kadar performanslı kullanabilirim? Zira Windows bir makinede VMware workstation Pro ile bir sanal makine çalıştırdığımda açıkçası çok da performanslı kullanamıyorum. Mac'de bu durum aynen bu şekilde mi olacaktır? Denediniz mi bilmiyorum veya bununla ilgili bir rehber gelebilir mi ücretisiz kullanılabilen yazılımları karşılaştırsanız mesela olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…