Makaleler
62
Yer
Amerika Birleşik Devletleri
Adana Demirspor, TFF 1. ligde Diyarbakır takımı Amed Sportif Faaliyetler'e farklı skorla yenildi.

1756732683979.webp

Samsun-Panathinakos maçında da söylemiştim sahaya gereksiz milliyetçilik sokarsan sonra böyle bir duruma düşersin kimseye de açıklayamazsın, dünden beri Amedsporlular çok fena dalga geçiyor sosyal medyada ki haklarıdır.

Adana demir dırzo başkanı yüzünden elindeki fırsatı güzel değerlendirememiş bir kulüp. Avrupa kupalarına gidip ek gelir aldığı halde hadsiz transferlerde bulunarak kulübü bitirdi. Birkaç sene sonra Adana Sodyum olarak farklı bir isim ile gelirler artık.

Suçu burada Adana Demirspor'a bulmuyorum ben, yenmekte yenilmekte futbolun gerçeği. Amed'lilerin derdi başka.

Samsun-Panathinakos maçında da söylemiştim sahaya gereksiz milliyetçilik sokarsan sonra böyle bir duruma düşersin kimseye de açıklayamazsın, dünden beri Amedsporlular çok fena dalga geçiyor sosyal medyada ki haklarıdır.

Gereksiz bir milliyetçilik değil. Terör sempatizanlarının karşısında milliyetçi olmak yanlış bir şey değil.

Adana demir dırzo başkanı yüzünden elindeki fırsatı güzel değerlendirememiş bir kulüp. Avrupa kupalarına gidip ek gelir aldığı halde hadsiz transferlerde bulunarak kulübü bitirdi. Birkaç sene sonra Adana Sodyum olarak farklı bir isim ile gelirler artık.
Maalesef kendi menfaati için kulübü satın alıp ADS'nin alt liglerdeki ruhunu yerle bir eden bir insan ve bu insan geldikten sonra ona alkış tutup kendi efsane başkanını unutan bir taraftar daha beterini hakediyor.
Emanetin ne hale düştü be baba...

Dosya Ekleri

• bekir başkan.webp
    bekir başkan.webp
    277,2 KB · Görüntüleme: 56