42'lik bir çıtır... (!)
Yok abi, refleksleri ölmüyor adamın..
42'lik bir çıtır... (!)
Bravo aslanlar, sahadan sildik Ajax'ı. Çok önemli bir galibiyetti. Tertemiz 3 puan.
Osimhen sen nesin öyle be adam, kelimeler yetmez bu adamı anlatmaya. Napoli'nin IBAN'a bir 75 daha geçmemiz gerekiyor.
Eki Görüntüle 199233
Düzgün transferler ve biraz zamanla neden olmasın? Yeni yönetim ve teknik direktör takımı eskisine kıyasla rayına sokmaya başladı. Bu sezon zor ama önümüzdeki sezon için umutlanabiliriz. Bu sezon ligde yine de savaşalım. Ama asıl odağımız Avrupa Ligi olmalı. Orada şuan fena gitmiyoruz.Fenerbahçe'li olarak söylüyorum inanılmaz eğlenceli maçtı, osimhen fena oynadı.
Bir kez şampiyonluk görmek istiyorum ama ölmeden yalan olmasın.
Düzgün transferler ve biraz zamanla neden olmasın? Yeni yönetim ve teknik direktör takımı eskisine kıyasla rayına sokmaya başladı. Bu sezon zor ama önümüzdeki sezon için umutlanabiliriz. Bu sezon ligde yine de savaşalım. Ama asıl odağımız Avrupa ligi olmalı. Orada şu an fena gitmiyoruz.
Kanseri yenecek kadar güçlü bir insanın şampiyonluk görmeden öleceğini sanmıyorum. O7Kesinlikle haklısınız, komedi gibi ya. 16 senedir dünyadayım, kanseri atlattım başka bir şey çıktı. Ölmeden görürüm umarımAvrupa da iyi gidiyoruz ama gerçekten.
Kanseri yenecek kadar güçlü bir insanın şampiyonluk görmeden öleceğini sanmıyorum. O7.
Güzel bir sol stoper ve kanat takviyesiyle imkansız değil, mesela Lookman ve Van Dijk.