İlk müdahale anında eli açık, parmaklar kıvrılmış bir temas halinde. Ne tokat gibi sert ne de yumruk gibi ve ceza sahası dışında gelişen bir durum, bence siz objektif yanaşamıyorsunuz. Bu müdahale kadınlar liginde olsa kırmızı yazılırdı evet ama erkekler futbolu müdahale dozunun daha fazla olması gerek, diğer türlü her temasa faul verilirse ortada futbol oynanamaz.
O hâlde Oh'un attığı golü neden iptal ettiler kral? Ufacık çekmiş oysaki. Yumruk gibi oldukça sıradan (!) bir müdahelenin yanında minik bir çekme gerçekten gol iptal sebebi.

Müthiş bir bakış açısı.

O hâlde Oh'un attığı golü neden iptal ettiler kral? Ufacık çekmiş oysaki. Yumruk gibi oldukça sıradan (!) bir müdahalenin yanında minik bir çekme gerçekten gol iptal sebebi.

Müthiş bir bakış açısı.

Ben bu konuda bir yorum yaptım mı, hayır.

Kardeşim, topsuz alanda doğrudan rakibin ensesine kadar indirilen bir yumruk var. O yumruk birkaç milim aşağıda olsa Trossard'ı mamayla beslenecek hâle getirecek.
Vlahovic'in pozisyonda Aliti -daha dakika 10'da atılması lazım- aşile doğru bir müdahale var, kırmızı ve penaltı gerektirir. Kural kitapçığı deyip duruyorsunuz, açın okuyun.

2. Bahsettiğiniz konu hakkında yorum yaptım mı, hayır.
Peki, neden sadece bu pozisyon için yaptığım yorumu diğer pozisyonlar için yorumluyorsun, bunu söyler misiniz?
Sonrasında objektif yorum yapıyoruz diyorsunuz.

Beşiktaşlı arkadaşlar yanlış anlamasın fakat bu hocayla bu ligde başarılı olmak çok zor. Eyüpspor maçında da söyledim, sahada oyun yok. Maçın ilk yarısını izledim gene aynı. Beşiktaş rakip takımın önünde gerçekten doğru düzgün pozisyona bile giremedi. Eyüpspor maçında da aynıydı.

Beşiktaşlı arkadaşlar yanlış anlamasın fakat bu hocayla bu ligde başarılı olmak çok zor. Eyüpspor maçında da söyledim, sahada oyun yok. Maçın ilk yarısını izledim gene aynı. Beşiktaş rakip takımın önünde gerçekten doğru düzgün pozisyona bile giremedi. Eyüpspor maçında da aynıydı.
Çünkü Danimarka ekibi hariç sağlam rakiple oynamadılar.

Tamam da yumruğu normalmiş gibi lanse ediyorsunuz. Ben de diyorum ki, tamam o normalse Oh'un attığı gol niye iptal oldu? O daha mı sert müdahaleydi de faul verip golü iptal ettiler?
Yok iptal edilmemeliydi ve Beşiktaş'ın net penaltısı verilmedi burada da hem fikiriz ben buna yorum yaptım mı hayır. Ama o poziyon konusunda hala daha aynı fikirdeyim.

Cerny ve hakem.

images (1) (4).webp