TCK'da suç olan pozisyona kartı geçtim faul veremeyen hakemi konuşalım bugün. Kırmızı görmeyen oyuncu bugün maçtaki tüm Beşiktaş lehine kritik pozisyonların içinde ve her hareket şüpheli.
Bana bunu açıklasın birisi bir zahmet.
Fenerbahçe maçında da durum benzerdi, can sıkmaya başladı bu iş.

Hocam, siz de saçı çekmiştiniz. Bu hakemler her zaman böyleler, klasik.

Hocam böyle bir mağlubiyet gerekiyordu, takım sağlam adımlarla gitmiyordu.
Sağlam adımla gitmemem oyunumla alakalı olur, maçın daha 10. dakikasında en önemli 3 oyuncumdan birine tokat atılıyor kırmızı yok. Sonra kırmızı görmesi gereken eleman golümün iptalinde faul kazanıyor. Şu maç İngiltere'de olsa hakemi idam ederler.

Hocam, siz de saçı çekmiştiniz. Bu hakemler her zaman böyleler, klasik.
Saçla alakalı açıklama gayet açık, gaddarlık olmadığı sürece sarı kart veya uyarı verilir.

Takimlarin bu lige yatirim yapmasi tek kelimeyle mantiksiz. Fenerbahce ve Besiktas istedigi kadar oyuncu alsin, hakemler her zaman bu performansi gosterecek. Genclerbirligi macinda bizim bariz iki penaltimizi vermediler. Konya macinda bariz penaltiyi 10 dakika incelediler. Soz konusu GS olunca ne kart cikiyor ne faul veriliyor. Bu adamlar her yil en az 25-30 tane karti gormuyor. Ne cezali duruma dusuyorlar ne de eksik kaliyorlar. Hal boyle olunca sen her maci cok iyi oynamak zorundasin. Yoksa kazanamiyorsun. Boyle bir sey de mumkun olmadigi icin puan kaybinda oklar oyuncularina ve hocana donuyor. Oysa GS oyle mi puan kaybetmesi gereken macta ittirilerek puan aliyorlar.

Takimlarin bu lige yatirim yapmasi tek kelimeyle mantiksiz. Fenerbahce ve Besiktas istedigi kadar oyuncu alsin, hakemler her zaman bu performansi gosterecek. Genclerbirligi macinda bizim bariz iki penaltimizi vermediler. Konya macinda bariz penaltiyi 10 dakika incelediler. Soz konusu GS olunca ne kart cikiyor ne faul veriliyor. Bu adamlar her yil en az 25-30 tane karti gormuyor. Ne cezali duruma dusuyorlar ne de eksik kaliyorlar. Hal boyle olunca sen her maci cok iyi oynamak zorundasin. Yoksa kazanamiyorsun. Boyle bir sey de mumkun olmadigi icin puan kaybinda oklar oyuncularina ve hocana donuyor. Oysa GS oyle mi puan kaybetmesi gereken macta ittirilerek puan aliyorlar.
Italiano 2-3 sezon şampiyon yapamayabilir ben bunu kabul ederim, takım uzun süre sonra ilk kez bu kadar keyif veren bir futbol oynuyor. Taraftar ilk kez bu kadar hocanın arkasında rahatça durabiliyor.
Elinin altına 2 tane 6-8 numara, 1 tane ayağı temiz stoper ve sağlam bir sağ kanatla bu takım canlanır. Özellikle Hojbjerg-Bakayoko kombosu bu takıma bir yerlere getirir. Uduokhai zaten gidiyor, onun yerine illaki bir stoper alacaksın.

Tck'da suç olan pozisyona kartı geçtim faul veremeyen hakemi konuşalım bugün. Kırmızı görmeyen oyuncu bugün maçtaki tüm Beşiktaş lehine kritik pozisyonların içinde ve her hareket şüpheli.
Bana bunu açıklasın birisi bir zahmet.
Fenerbahçe maçında da durum benzerdi, can sıkmaya başladı bu iş.

Yabancı hakem şart oldu.

Italiano 2-3 sezon şampiyon yapamayabilir ben bunu kabul ederim, takım uzun süre sonra ilk kez bu kadar keyif veren bir futbol oynuyor. Taraftar ilk kez bu kadar hocanın arkasında rahatça durabiliyor.
Elinin altına 2 tane 6-8 numara, 1 tane ayağı temiz stoper ve sağlam bir sağ kanatla bu takım canlanır. Özellikle Hojbjerg-Bakayoko kombosu bu takıma bir yerlere getirir. Uduokhai zaten gidiyor, onun yerine illaki bir stoper alacaksın.

Sen kabul edersin de bu ulkenin dinamikleri, medyasi ve taraftarlar kabul etmez hocam. Biz bu yuzden 99 puan toplamis hocayi gonderdik adama kufur ede ede. Sonra da onunla tamamen alakasiz bir oyun oynatan bir hocayi getirip kadroyu sifirdan kurmaya calistik. Yenemedigin, sampiyon olamadigin surece bu oluyor maalesef.