Detaylar
Kim cevapladı?Behzatinho 4
Yetkin
Eksik yazmışım Kolombiya beraberliği olacaktı.
RamKokusuSeven 8
Uzman
Gerek yok ki her yerden atıyor.Fikrimizi ortaya koymayalım mı? Siz de Messi elle atsa bir şey yok diyeceksiniz sanırım.
Son düzenleyen: Moderatör:
Portekiz'in olduğu ölüm koridorunda olsa son 16'dan bile çıkamazdı ama diğer taraftakiler basit olduğundan rahat final görür.
Son Dünya Kupası şampiyonu hakkında bunları söylemek absürt.
Son düzenleyen: Moderatör:
Şakasız söylüyorum Messi, bizim yeni kurulan Adana adalet gücüne transfer olsun, 3 sezonda takımı Süper Lig'e çıkarır, 1 sezon sonra Avrupa’ya götürür. 1 sezon sonra Şampiyonlar Ligi şampiyonu yapar. Çünkü o bir G.O.A.T
RamKokusuSeven 8
Uzman
Onun öncesini gördünüz mü?
0xraptoRwave 35
Üstün
Hak eden kazandı.
Arjantin'in 2. golünde telefonu aldım elime kayıt almaya başladım, kayıt alırken de attılar demeye başladım ve attılar. İlk golü attıklarında da arkadaşa mesaj attım ve dedim ki: Arjantin kazanacak, baskıya başladılar. Öyle de oldu. Arjantin'i sevmediğim için değilde B sınıfı takımların da bir şeyler başarmasını istediğim için elenmelerini istiyordum. Final yolunda başarılar ama favorim İspanya ve Fransa.
Vay be hocam. 6. Dünya Kupası'nda eleme turu gol sayısı Romero'dan az olan adam İspanya'yı eleyecekti demek. Romero stoper, bu arada hatırlatayım.