Bu sezon Danimarka'yı kasıp kavuran Aral'ı, UEL'de yarı final oynayan Braga'dan Demir Ege'yi almadı. Gitti onların yerine 50 dakika oynayan Salih'i, göbek salan Kaan'ı, Kasımpaşada keyif yapan İrfanı falan aldı. O yüzden bu hocanın tercihlerine diyecek bir şey kalmadı. İçeride bir lobi yapmışlar takılıyorlar...
Bu sezon Danimarka'yı kasıp kavuran Aral'ı, UEL'de yarı final oynayan Braga'dan Demir Ege'yi almadı. Gitti onların yerine 50 dakika oynayan Salih'i, göbek salan Kaan'ı, Kasımpaşada keyif yapan İrfanı falan aldı. O yüzden bu hocanın tercihlerine diyecek bir şey kalmadı. İçeride bir lobi yapmışlar takılıyorlar...
Kadro seçimleri liyakatli olmadığı müddetçe daha çok başarısızlık görürüz. Kaç gündür oyuncular olmak üzere sosyal medyada herkes rakipleri zayıf görüyordu. Ama sabah kimin zayıf olduğunu tüm dünya gördü...
Aynen öyle. Yusuf Akçiçek, Ahmetcan Kaplan bu çocukların ne günahı vardı da seçilmedi merak ediyorum. Tüm sezon yatan oyuncular bir şekilde seçildiler. Artık tercihleri kim yapıyorsa...
Başta yönetim ve ekiple bu turnuvaya katılmak hata yılmaz vural bile bu takımı iyi oynatırdı forvetsiz milli takımmı olur kanattan forvetmi olur utansınlar tahmin etmiştim sonucu 2002 ve 2008'deki ruh ve mücadele bu takımda yok.
Aynen öyle. Yusuf Akçiçek, Ahmetcan Kaplan bu çocukların ne günahı vardı da seçilmedi merak ediyorum. Tüm sezon yatan oyuncular bir şekilde seçildiler. Artık tercihleri kim yapıyorsa...
Ayaksız ve kafasızın ayağına bir top geldi gitti onu da kalecinin üzerine vurdu. Onu da atarsın. Atarsın yani kocaman kale. Dümenden bir asa sallardın.
Yunus yine diğerlerine göre sene içinde iyiydi hocam. Ligde Avrupa'da G/A katkısı yaptı da gitti ona pek bir şey diyesim gelmiyor. Ama Çağlar bizzat fenerliler tarafından istenmiyor ve paso sakat bir süreç geçirdi. Kaan desen davul gibi şişti. Mesela Çağların yerine Yusuf-Ahmetcan ikilisinden birini alırdım. Samet zaten canlı bomba. Abdülkerim'inde beli dönmüyor. Diğer maçlara Merih-Apo ikilisi çıkarsa Balogun falan delik deşik eder...