Detaylar
Kim cevapladı?Behzatinho
Yetkin
Bu sezon Danimarka'yı kasıp kavuran Aral'ı, UEL'de yarı final oynayan Braga'dan Demir Ege'yi almadı. Gitti onların yerine 50 dakika oynayan Salih'i, göbek salan Kaan'ı, Kasımpaşada keyif yapan İrfanı falan aldı. O yüzden bu hocanın tercihlerine diyecek bir şey kalmadı. İçeride bir lobi yapmışlar takılıyorlar...Abi bizim Arda Okan'ımız vardı sağ tarafta Zeki'den daha mı kötü oynardı neden almadınız.![]()
Yani biz istesek bence finale kadar gidebilecek bir ülkeyiz ama işte böyle şeyler üzücü ya.Bu sezon Danimarka'yı kasıp kavuran Aral'ı, UEL'de yarı final oynayan Braga'dan Demir Ege'yi almadı. Gitti onların yerine 50 dakika oynayan Salih'i, göbek salan Kaan'ı, Kasımpaşada keyif yapan İrfanı falan aldı. O yüzden bu hocanın tercihlerine diyecek bir şey kalmadı. İçeride bir lobi yapmışlar takılıyorlar...
SF26
Üstün
Yusuf Akçiçek de var alınmayanlar arasında. Rezillik ya.Bu sezon Danimarka'yı kasıp kavuran Aral'ı, UEL'de yarı final oynayan Braga'dan Demir Ege'yi almadı. Gitti onların yerine 50 dakika oynayan Salih'i, göbek salan Kaan'ı, Kasımpaşada keyif yapan İrfanı falan aldı. O yüzden bu hocanın tercihlerine diyecek bir şey kalmadı. İçeride bir lobi yapmışlar takılıyorlar...
Behzatinho
Yetkin
Yani biz istesek bence finale kadar gidebilecek bir ülkeyiz ama işte böyle şeyler üzücü ya.
Kadro seçimleri liyakatli olmadığı müddetçe daha çok başarısızlık görürüz. Kaç gündür oyuncular olmak üzere sosyal medyada herkes rakipleri zayıf görüyordu. Ama sabah kimin zayıf olduğunu tüm dünya gördü...
Yusuf Akçiçek de var alınmayanlar arasında. Rezillik ya.
Aynen öyle. Yusuf Akçiçek, Ahmetcan Kaplan bu çocukların ne günahı vardı da seçilmedi merak ediyorum. Tüm sezon yatan oyuncular bir şekilde seçildiler. Artık tercihleri kim yapıyorsa...
Başta yönetim ve ekiple bu turnuvaya katılmak hata yılmaz vural bile bu takımı iyi oynatırdı forvetsiz milli takımmı olur kanattan forvetmi olur utansınlar tahmin etmiştim sonucu 2002 ve 2008'deki ruh ve mücadele bu takımda yok.
Captain Skriniar
Uzman
Montella artık anla şunu Keremden forvet olmaz. 4-3-3 çıkıp Kenan - Can - Arda üçlüsünü yapmayı akıl edemiyor bir türlü.
Yunus, Samet ve Çağları unutmayalım hocam.Aynen öyle. Yusuf Akçiçek, Ahmetcan Kaplan bu çocukların ne günahı vardı da seçilmedi merak ediyorum. Tüm sezon yatan oyuncular bir şekilde seçildiler. Artık tercihleri kim yapıyorsa...
Behzatinho
Yetkin
Montella artık anla şunu Keremden forvet olmaz. 4-3-3 çıkıp Kenan - Can - Arda üçlüsünü yapmayı akıl edemiyor bir türlü.
Yunus, Samet ve Çağları unutmayalım hocam.
Yunus yine diğerlerine göre sene içinde iyiydi hocam. Ligde Avrupa'da G/A katkısı yaptı da gitti ona pek bir şey diyesim gelmiyor. Ama Çağlar bizzat fenerliler tarafından istenmiyor ve paso sakat bir süreç geçirdi. Kaan desen davul gibi şişti. Mesela Çağların yerine Yusuf-Ahmetcan ikilisinden birini alırdım. Samet zaten canlı bomba. Abdülkerim'inde beli dönmüyor. Diğer maçlara Merih-Apo ikilisi çıkarsa Balogun falan delik deşik eder...