Şu fizikli takıma karşı Deniz Gül gibi bir "orijinal santrfor" varken 1.10 boyunda 50 kg ağırlığındaki "kanat forvet" Kerem Aktürkoğlu oynatıldı. Ki kötü bir sezon geçirdi. İyi bir durumda da değildi zaten. Teşekkürler Montella.

Ajan Montella. Şu Kerem'in bırak 85 dk sahada kalması maça getirilmemesi bile lazım. O derece sinir eden bir topçu. Rastgele birini koysan zaten forvette aynı şeyi yapar. Diğer engelli sarı kafalı da orta açıp açıp durdu. REZİLLİK.

Son düzenleyen: Moderatör:
Screenshot_20260614_090157.webp

Güzel oynadık derken?
Sağ-sol, ileri-geri pas yapmak oyun değil maalesef. Başlangıç kadro seçimi normal ama değişiklikler rezalet. Açıkçası çok net bir şekilde rakibi küçümsediğin için bu haldeyiz.
Başlangıç kadrosu da yanlış. Orkun, Arda, Hakan üçlüsü olmuyor, olmaz abi OLMAZ. Sırf tepki çekeceğim ona yaranacağım diye hep.

Yine de umutsuzluğa kapılmak yok. Daha 2 maçımız var. 2002 Dünya Kupası'na da böyle başlamıştık. İlk maçta Brezilya'ya 2-1 yenilip, Kosta Rika ile 1-1 berabere kalıp, Çin'i de 3-0'la geçip bir üst tura çıkmıştık.

Forvetsiz kurgu yapmışsın ama gidip Frankfurt'ta bu futbolun kralını oynayan Can'ı oynatmıyorsun.

En iyi 3. olarak bile çıkamayacağız maalesef.

Forvete Kerem, Barış koyarak bu işler olmaz. Onları koyuyorsan kontra atak oynamak zorundasın. Diğer türlü yok yani bu adamlardan bu şekilde verim alamazsın.

Şuna bak 500 tane orta açma girişimi falan filan. Kahkaha attırıyor.

Montella denen arkadaş "Rakibin geride oynayacağını biliyorduk." diye açıklama yapmış. Bunu bile bile 85 dakika Kerem'i 1.90-1.95 arkadaşların arasında meze etti. Kerem'i günahım kadar sevmem ama burada suç hocaya yazar. Adamların kapalı savunma oynayacağını bile bile orta sahaya Hakan-Orkun-İsmail ile çıkıyorsun. Arda'yı sağ kanada hapsediyorsun, alacağımız verim iyice düşüyor. Barış zaten sol tarafta bir şey yapamadı. Abdülkerim direkt canlı bomba, bunu bir GS'li olarak yazıyorum. Bu maçta da yedirebilirdi. Neyse, ülke olarak bir yerlerimiz kalkmıştı, böylelikle indirmiş oldular.

İyi ki sabah sabah kalkmamışım. Hepimiz biliyoruz az çok olacakları, direkt final demiyorum yine çeyrek finale kadar ilerlesek güzel olur da. Yani onun bile olacağını zannetmiyorum. Oyun tarzı değişmediği sürece Ronaldo kendini Türkiye Türkü ilan etsin yine faydası olmaz. Ben anlamıyorum ki Dünya kupası 5 yılda bir geliyor bizim takımın oyun tarzı da 5 yıldır aynı ne hikmetse.

Başlangıç kadrosu da yanlış. Orkun, Arda, Hakan üçlüsü olmuyor, olmaz abi OLMAZ. Sırf tepki çekeceğim ona yaranacağım diye hep.
Kenan'ın fit olduğu senaryoda, ileri üçlü Kenan-Kerem-Barış, arkalarında Arda olursa defans önünde orta sahalardan biri fix Hakan, diğeri Orkun olur. Orta saha leş olur.
Adamlar fizikli. Ben İsmail-Hakan-Orkun üçlüsünü yadırgamıyorum açıkçası.
Kerem'i ileri uçta fizikli Avustralya defansında ezilmesi zaten biliniyordu. Onun yerine Barış'ı ileri uca atıp, Barış'a parçala diyecektin defansı.
Ben teknik direktörlerin bazı oyunculara aşırı derecede kötü olsa kötü oynasa bile tutmasına anlam veremiyorum.
GS'de Mancini varken Ceyhun Gülselam aşkı vardı. Montella'da da var o bazılarına karşı.
2-0 gerideyken Mert ile Salih'i almak nasıl bir mantıktır, kenarda Can ve Deniz varken.
İlk yarıda Barış'ı kesip, Kerem'i tutmak nedir?
Barış'ı ileri uca atıp, Kenan-Kerem değişikliği yapsan daha mantıklı olmaz mıydı?