Kenan'ın fit olduğu senaryoda, ileri üçlü Kenan-Kerem-Barış, arkalarında Arda olursa defans önünde orta sahalardan biri fix Hakan, diğeri Orkun olur. Orta saha leş olur.
Adamlar fizikli. Ben İsmail-Hakan-Orkun üçlüsünü yadırgamıyorum açıkçası.
Kerem'i ileri uçta fizikli Avustralya defansında ezilmesi zaten biliniyordu. Onun yerine Barış'ı ileri uca atıp, Barış'a parçala diyecektin defansı.
Ben teknik direktörlerin bazı oyunculara aşırı derecede kötü olsa kötü oynasa bile tutmasına anlam veremiyorum.
GS'de Mancini varken Ceyhun Gülselam aşkı vardı. Montella'da da var o bazılarına karşı.
2-0 gerideyken Mert ile Salih'i almak nasıl bir mantıktır, kenarda Can ve Deniz varken.
İlk yarıda Barış'ı kesip, Kerem'i tutmak nedir?
Barış'ı ileri uca atıp, Kenan-Kerem değişikliği yapsan daha mantıklı olmaz mıydı?

Deniz-Can 60 gibi ısınmaya gönderdi bir baktım oyuna Salih-Mert giriyor. Denizi anca 85'te aldı. Can hiç süre bulamadı. Hocanın kriz yönetimi rezalet.

Kenan'ın fit olduğu senaryoda, ileri üçlü Kenan-Kerem-Barış, arkalarında Arda olursa defans önünde orta sahalardan biri fix Hakan, diğeri Orkun olur. Orta saha leş olur.
Adamlar fizikli. Ben İsmail-Hakan-Orkun üçlüsünü yadırgamıyorum açıkçası.
Kerem'i ileri uçta fizikli Avustralya defansında ezilmesi zaten biliniyordu. Onun yerine Barış'ı ileri uca atıp, Barış'a parçala diyecektin defansı.
Ben teknik direktörlerin bazı oyunculara aşırı derecede kötü olsa kötü oynasa bile tutmasına anlam veremiyorum.
GS'de Mancini varken Ceyhun Gülselam aşkı vardı. Montella'da da var o bazılarına karşı.
2-0 gerideyken Mert ile Salih'i almak nasıl bir mantıktır, kenarda Can ve Deniz varken.
İlk yarıda Barış'ı kesip, Kerem'i tutmak nedir?
Barış'ı ileri uca atıp, Kenan-Kerem değişikliği yapsan daha mantıklı olmaz mıydı?
Abi maalesef bu Kerem denen şahsı asla hiçbir senaryoda kabul etmeyeceğim ya. O derece nefret toplattı. Ülkeden rastgele bir forvet koy, tek kelime dahi etmem. Yani şu adamın 2 metre 3 topçu arasında forvet oynamasını da geçtim, 85 dk sahada kalmasının hiçbir izahı yok. Topçu falan değil, bu kadar basit. Şöyle dümenden araya kaçmaya falan çalışması, abuk sabuk paslar atması falan katil eder adamı.

Eğer illa Barış Kerem fantezisi arayacaksa bence de Barış'ı koy bari. Orkun, Arda, Hakan olmuyor çünkü bu takım İsmail'siz olmaz. İsmail + Hakan öne Orkun atıyorsun, Arda kanatta kalıyor. Bu olmaz işte. İsmail banko + yanına 1 + öne Arda.

Zaten bu maç %100 direkt hocaya yazar. İşte şuralara bir Türk hocanın gelmesi lazım ama onlar da buraya getiremiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Abi maalesef bu kerem denen şahısı asla hiçbir senaryoda kabul etmeyeceğim ya. O derece nefret toplattı. Ülkeden rastgele bir forvet koy tek kelime dahi etmem. Yani şu adamın 2metre 3 topçu arasında forvet oynamasını da geçtim 85dk sahada kalmasının hiçbir izahı yok. Topçu falan değil bu kadar basit. Şöyle dümenden araya kaçmaya falan çalışması abuk subuk paslar atması falan katil eder adamı.

Eğer illa barış kerem fantezisi arayacaksa bence de barışı koy bari. Orkun arda hakan olmuyor çünkü bu takım İsmail'siz olmaz. İsmail + Hakan öne Orkun atıyorsun Arda kanatta kalıyor. Bu olmaz işte. İsmail banko + yanına 1 + öne Arda.

Zaten bu maç %100 direkt hocaya yazar. İşte şuralara bir Türk hocanın gelmesi lazım ama onlarda buraya getiremiyor.

Arda bu sezon Real'de paso ortada oynadı. Gitti çocuğu kanada hapsetti. Hoca maçı eliyle verdi.

Kerem-Can Uzun
İsmail-Kenan Yıldız yapılması lazımdı daha en baştan.
Orta sahada aynı profilde 2 tane aynı profilde oyuncuyla başlayıp ters kanatta ayaksız Damper ile net bir 10 numara olan Arda'yı kenarda başlatırsan ve en öne sanfrfor diye Kerem vasıfsızını tercih edersen olacağı buydu. Görünen köy kılavuz istemez. Orkun'un İsmail'in pozisyonunda oynaması lazımdı ki Arda'yı 10 numaraya çekip kanatta Yunus veya Kenan'la başlayabilelim. Forvet zaten tek tercih Can Uzun olmak zorunda. Almanya'da tozu dumana katan adamı gidip yedek başlatıyor.
Bu hocayla gruptan bile çıkamayız bu hızla ben demiş olayım.

Abi maalesef bu Kerem denen şahsı asla hiçbir senaryoda kabul etmeyeceğim ya. O derece nefret toplattı. Ülkeden rastgele bir forvet koy, tek kelime dahi etmem. Yani şu adamın 2 metre 3 topçu arasında forvet oynamasını da geçtim, 85 dk sahada kalmasının hiçbir izahı yok. Topçu falan değil, bu kadar basit. Şöyle dümenden araya kaçmaya falan çalışması, abuk sabuk paslar atması falan katil eder adamı.

Eğer illa Barış Kerem fantezisi arayacaksa bence de Barış'ı koy bari. Orkun, Arda, Hakan olmuyor çünkü bu takım İsmail'siz olmaz. İsmail + Hakan öne Orkun atıyorsun, Arda kanatta kalıyor. Bu olmaz işte. İsmail banko + yanına 1 + öne Arda.

Zaten bu maç %100 direkt hocaya yazar. İşte şuralara bir Türk hocanın gelmesi lazım ama onlar da buraya getiremiyor.

Bu maç Arda hiç yoktu. Fiziksel olarak zaten takımın en kötüsü belki.
Bu sene onun Real'de işi çok çok zor. Aklı varsa zaten transfer olsun başka takıma. Mou, Bernardo Silva'yı aldı Real'e %99. Oynatmaz Arda'yı. Çürür gider.

Deniz-Can 60 gibi ısınmaya gönderdi bir baktım oyuna Salih-Mert giriyor. Denizi anca 85'te aldı. Can hiç süre bulamadı. Hocanın kriz yönetimi rezalet.

Can'ın kalitesini bilmesem hocayı anlarım da. Can, 2 gol atsa bu turnuvada çok sağlam transfer yapar sağlam bir takıma.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sene onun Real'de işi çok çok zor. Aklı varsa zaten transfer olsun başka takıma. Mou, Bernardo Silva'yı aldı Real'e %99. Oynatmaz Arda'yı. Çürür gider.

Can'ın kalitesini bilmesem hocayı anlarım da. Can, 2 gol atsa bu turnuvada çok sağlam transfer yapar sağlam bir takıma.

Arda'yı Kanada 70 dakika hapsedersen Arda tabii olmaz maçta.

Bu sene onun Real de işi çok çok zor. Aklı varsa zaten transfer olsun başka takıma. Mou, Bernardo Silva yı aldı Real e %99. Oynatmaz Arda yı. Çürür gider.

Can ın kalitesini bilmesem hocayı anlarım da. Can, 2 gol atsa bu turnuvada çok sağlam transfer yapar sağlam bir takıma.

Normalde hocaya saygı duyarım ama bu turnuvaya oyuncu seçimleri ve ilk maçtaki tercihleri yüzünden gram saygım kalmadı. Zor durumları yönetemiyor bu adam hiç şahit olmadım.

Arda'yı Kanada 70 dakika hapsedersen Arda tabii olmaz maçta.

1781419019161.webp

Sonuç: Bizimkiler hala gelememiş Dünya Kupası'na!
İstatistiklere bakar mısın?
26 orta, 30 şut, %72 topla oynama, 705 (yedi yüz beş) pas. Zekinin sıfıra indiği kaleye vurduğundan başka tehlikeli bir pozisyonun yok.