Maç Sonucu | Başakşehir 2-3 Galatasaray

İptal edilmelik gol olabilir de o golün nereden baksan 6-7 dk incelenmesine gerek var mı? Resmen oyun soğusun süre geçsin diye uzatmışlar gibi duruyor süreyi. Leao son dakika giderken yan hakem direkt bayrak kaldırıyor maşallah 5 cm ofsaytı şahin gözleriyle görmüş. Verilen penaltı da çok ucuz. Hakemin GS kazansın diye en ufak çabası yok.

Fenerinkileri koysam konu kontexti dolardı herhalde. Bu pozisyonlarda da bir şey yok
2. video net sarı. 3. pozisyon 'Sarı hafif, kırmızı ağır kaçar.' dediğim pozisyon. 4. video Barış'ın net kartlık pozisyonu. Nasıl bir şey yok hocam?

Yav çizgide bile ofsayt zaten, show business maç. Anthony Taylor'a ek mesai yazar bu maç öyle söyliyim.

Dediğim gibi, maçta iki tarafın aleyhine oldukça fazla karar var. Bugünden itibaren en kötü ihtimalle 2.lige düşürülmesi gereken bir hakemi izledik.

Öncesindeki çekme rakip oyuncuyu yıldırmış, üstüne bir de kontrollü veya kontrolsüz surata bir darbe mevcut. Fırat hocaya saygım sonsuz ama ben penaltıyı veririm.

GS'yi düşürmek için ellerinden geleni yapıyorlar, kısacası bu tabii işe yaramıyor. GS arayı farkı çok aştı, bundan dolayı beIN Sports satışı yapamıyorlar; sebeplerden birisi bu.

@SF26, işte ben de buna şaşırıyorum. Adamlar bariz bir şekilde yalan söyleyebiliyor. Kendilerine bunu hak görüyorlar. Ülkenin özeti resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…