Penaltıda temas yok, Sallai'nin kolu var, o da normal. İtme, çekme yok. İlk yarı Yunus'un ayağına bastılar, taban girdi, o net kırmızıydı. Leao da gerideydi, Deniz'in penaltısı vardı.
Sarı hafif kırmızı ağır kaçar dediğim pozisyon saha çizgisindeki pozisyon. Çok arada bırakan pozisyon.
Kol dediğiniz arkadaş doğrudan oyuncunun suratında, direkt penaltı+sarı kart. Öncesinde de net bir çekme de mevcut.
Yunus'un pozisyonu için de tabana sarı dememin sebebi oyuncunun topun kontrolünü tamamen alamamış olması, almış olsaydı direkt kırmızı karttı.
Leao'nunki bence de temiz ama Deniz'in pozisyonu bulamadığım için yorum yapamam.
Ben bu maça fahiş hata olarak Davinson'un golü derim, VAR grafiğinde bile ofsayt pozisyon.

@michaelscofield'ın profiline attığım mesajı aynen atayım.
Sallai'nin pozisyonu sarı hafif kırmızı ağır kaçar gibi. Umut Bozok'un kırmızı tartışmaya kapalı doğru karar.
Sallai'nin penaltı kesinlikle sarı kart, 2 sarı burada var Sallai kardeşimiz için.
Barış'ın Fayzullayev ile olan pozisyonunda önceliği Fayzullayev almış, Barış'ın kartı vermesi gereken yerde GS serbest vuruş kazanmış, çektiği pozisyonda da net bir sarı kartı atlamışlar. 2 sarı kart da burada var.
Operi'nin pozisyonu Yunus topu tam kontrole alamadığı için sarı vermiş ama Yunus topu tam kontrole almış olsa direkt kırmızı.
Opoku'nun sarı kartı atlamışlar.
Kemen-Uğurcan net kart.
Davinson'un pozisyonu VAR grafiğine göre de iptal edilmeli.
Enteresan bir maç gene.
Leao'nun pozisyonu da bana temiz gibi geldi ama birkaç açı daha lazım.

Pek öyle olduğunu düşünmüyorum ben hocam, Davinson'un pozisyonu resmi VAR grafiğinde bile 'Ben iptal edilmelik bir görüntüyüm.' diye bas bas bağırıyor.

İptal edilmelik gol olabilir de o golün nereden baksan 6-7 dk incelenmesine gerek var mı? Resmen oyun soğusun süre geçsin diye uzatmışlar gibi duruyor süreyi. Leao son dakika giderken yan hakem direkt bayrak kaldırıyor maşallah 5 cm ofsaytı şahin gözleriyle görmüş. Verilen penaltı da çok ucuz. Hakemin GS kazansın diye en ufak çabası yok.