Siyasete bağlarsan hepsi Fenerli bu arada. Hepinize karşı bu takım oynuyor, bunu da bilin. TFF de dahil. Lig'te oyuncuların tombala yaparken ceza kart bile verilmiyordu. 18 yıl sonra çıkınca alıştınız tabii, bak Avrupa'da adalet nasıl işliyormuş, gördük.
Sen geçen hafta semedoya verilmeyen kırmızı için de bu cümleleri kurdun mu? GS lehine hakem hatası olmuyor demiyorum ama GS'ye ne kadar oluyorsa her hafta aynısı fenere de oluyor. FB mükemmel oynuyor ama hakem GS'yi kayırıyor ondan şampiyon olamıyor diye kendini avutursan yıllardır böyle GS şampiyonluğu izlersin.
Başakşehir'in golden hemen sonra verilen kırmızı kart artı Yunus'un yalandan atlamasıyla verilen faul sonrası atılan gol, bir de utanmadan savunmaya çalışıyorlar.
Hakeme rağmen söke söke aldık. 1 gol hediye penaltı, 1 gol sayılmadı, Yunus'a taban basıldı; 2. kırmızı olabilirdi. Leao ofsayt denildi, denize penaltı yapıldı, sayılmadı.
Başakşehir'in golden hemen sonra verilen kırmızı kart artı Yunus'un yalandan atlamasıyla verilen faul sonrası atılan gol, bir de utanmadan savunmaya çalışıyorlar.
Tabanla geliyorsan topa değeceksin, ha değemiyorsan rakibe değmesen de faul. Tabanla adama girmek basit bir şey değil. Sadece topa gelişin bile faul olmasına yetiyor. Yunus'un pozisyonu faul yani.
Vedat'ın göz göre göre ayağına basıldığında sarı oluyorsa, burada mı kırmızı kart çıkıyor? Üstelik hiçbir gol tehlikesi vs. de yok. Siz böyle yalandan savunmaya devam edin; herkes ne olduğunuzu biliyor zaten.
GS'yi düşürmek için ellerinden geleni yapıyorlar, kısacası bu tabii işe yaramıyor. GS arayı farkı çok aştı, bundan dolayı beIN Sports satışı yapamıyorlar; sebeplerden birisi bu.
Bu kirmiziyda zaten bak ben Fenerbahceli'olarak kirmizi diyorum. Ama ayni mac ilk 10 dakika icerisinde Vedat'in penaltisi verilmedi onu da soyleyeylim. Yine ilk yari Oguz'un faul yapmadigi halde faul verildigi bir pozisyon vardi orada frikik verilse cok kritik bir konumdu.
Bu kirmiziyda zaten bak ben Fenerbahceli'olarak kirmizi diyorum. Ama ayni mac ilk 10 dakika icerisinde Vedat'in penaltisi verilmedi onu da soyleyeylim. Yine ilk yari Oguz'un faul yapmadigi halde faul verildigi bir pozisyon vardi orada frikik verilse cok kritik bir konumdu.
Fener'in o maçını izlemedim ancak o pozisyon çok tartışıldı. Bazı maçlarına bakıyorum, izliyorum; her maçta mutlaka bir şeyler görmezden geliniyor veya penaltı veriliyor. Açık açık da yapılıyor veya karşıya kırmızı, fazla fazla uzatmalar gibi. Hani düzgün şekilde maç çıkarsalar tebrik ederim, sorun yok. Ama her maç bir şey seyirciye gidip aletini tutuyorlar, gösteriyorlar. Bu oyuncular peki neden atılmıyor, nouma suçu neydi, BJK'da yaptı diye.